Tippek, trükkök a barátnő lelkivilágához, kapcsolatunk fenttartásához.
  • VvD
    Szép napot mindenkinek!
    Remélem nem probléma, hogy belekontárkodom, de gondoltam be szállok én is ebbe a topicba. Ugyanis 3 hete megtörtént a csoda, és lett egy barátnőm :D Bár mondjuk inkább szégyen, hogy 19 évesen van az első bnő, de hát istenem, jobb későn mint soha... :D vagy valami ilyesmi.
    A tegnapi napunk az vmi félelmetes volt, fölmentünk a nagyijához dvd-t nézni. Mondjuk én egy csöppet fostam, hogy mi lesz, meghát előszőr mutat be egy családtagnak meg ilyenek, de nagyon jól sült el a dolog. A nagyi nagyon aranyos volt, sikerült bevágódnom nála :) (Na meg a videóból kiszedtem a kazettát, aminek beakadt a szallag... +pár jó pont) Na mind1, elkezdtük nézni az 5. elemet... hmm és a film első 10 percénél a nagyi már nem is volt sehol.. kiment egy pályaudvarra menetrendet nézni... hmm.. nos, mondanom sem kell, hogy a filmet nem néztük.. :D Inkább csak hallgattuk. Én voltam a fotelben, ő meg az ölemben és hát mentek a simisek meg ilyenek :P Na mind1, rettenetesen jól érzem magam vele, és most du is fölmegyek hozzá :D

Viszont lenne egy kérdésem is: ti ált. hogy szoktatok védekezni a gyerek ellen? Merthogy amilyen szenvedéllyel csináljuk a petinget, 3-4 hét és lesz más is :D Nameg azért is, mert 1 hétig 1ütt leszünk görögben előtte meg nálam leszünk 1edül a házban 1 hétig. Szal azalatt.... na mind1. Azért kérdezem, mert az egyik haveromnál pont most mennek el nőgyógyászhoz, hogy ne kelljen gumit használni, meg azt mondták, hogy az veszélyes is, mert kiszakadhat. Ettől beparáztam egy csöppet... de a kérdés adott. Mik a tapasztalatok?