Tippek, trükkök a barátnő lelkivilágához, kapcsolatunk fenttartásához.
-
ZsirosKenyer #17067 eh..miért van az hogy hónapokig senki sincsen az ember életében, aztán egyszerre több is lesz..
Már kezdtem belemelegedni az új kapcsolatomba, amely egyébként tényleg harmonikus, nyugodt, és nagyon-nagyon összeillünk a lánnyal. Szinte mintha tényleg ő lenne a lelkem "másik fele".
Mielőtt Őt ismertem volna, volt a munkahelyemen egy másik csaj, aki tényleg egy gyönyörűség, és rendkívül intelligens.
Próbálkoztam is nála, nem keveset, beszélgettünk elhívtam helyekre, de ő mindig nemet mondott. Kicsit mondjuk furcsáltam, hisz néha észrevettem hogy mikor az irodában mászkáltam ő egyfolytában lesett rám, de mikor ránéztem elfordította a fejét gyorsan. A lényeg hogy folyton visszautasított ,ráadásul már az első lépésnél.
Mindeközben feltűnt a színen egy másik hölgy, akivel remek haverok lettünk. Sokat lógtunk együtt munkahelyen kívűl is, nameg bent is. Észrevettem hogy egy idő után elkezdtünk vonzódni egymás iránt, ahogy az tipikusan lenni szokott ha két ellenkező nemű sok időt tölt el együtt. Ezalatt a régi csajjal már egyre kevesebbet beszéltem, nem vall rám, de kezdtem feladni.. Egyszer aztán odajött hozzám hogy elmegy 4 hétre szabira, és hogy majd találkozunk. Kicsit reménytvesztetten megkérdeztem tőle hogy nicns-e kedve találkozni amíg távol van. Erre hezitált, aztán addig győzködtem amíg igent mondott. De mivel nem úgy tűnt mint aki nagyon akar, egyszerűen csak egy baráti talinak fogtam fel.
Szóval elment szabira, ezalatt én 2 hétig egyfolytában a másik csajjal voltam, akivel egyszer elmentünk kocsikázni,aminek az lett a vége hogy megcsókolt, meg midnen féle szépet mondott, úgyhogy nem tudtam neki azt mondani (főleg a csók után) hogy bocsi, de másra hajtok. Az igazsághoz hozzátartozik hogy iránta is elkezdtem érezni vmit, ami talán a szerelem "előjátéka".
1 héttel később a szabira ment csaj írt sms-t hogy összefuthatnánk, de -bár örültem neki- visszaírtam hogy nem érek rá. Megint eltelt 1 hét, és visszajött tegnapelőtt a szabiról.. Beszélgettünk legalább 3 órát, és én próbáltam nem úgy nézni rá mint régen, hanem esetleg csak egy "kollegaként".
Minden rendben is ment, de aztán egyszercsak elkezdett közeledni... Én persze távolodtam, amit észre is vett és abbahagyta.
Hazajöttem este, próbáltam kitörölni a fejemből ami történt, aztán egyszercsak kapok egy sms-t hogy négyszemközt szeretne velem beszélni velem.
Nagy nehezen kinyögte hogy hónapok óta odavan értem, csak azért nem akart velem találkozni, ugyanis a barátja úgy néz ki rákos, és mellette akart maradni a nehéz időszakban, annak ellenére hogy már annyira nem szereti.(ez tényelg igaz, ugyanis ismerem a srácot) Éppen ezért sem akart találkozni velem, mert tudta hogy belémszeret, és akkor csak szenved -mondta.
Megöleltem, de sajnos el kellett rontanom a pillanatot azzal hogy "nekem van barátnőm". Ekkor persze sírva fakadt, annyira, hogy alig tudtam megvígasztalni.
Szóval most nagy a kavar a fejemben, rengeteget agyaltam ezen az egészen a mai nap, a barátnőm észre is vette rajtam hogy vmi nincs rendben.. (ha így folytatom őt is elveszítem, így a 2 szék közé eshetek)
Tehát lassan el kellene döntenem mit akarok, csak hát ez még rosszabb mint amikor senkim nem volt..
A leírtak alapján úgy tűnhet hogy a csaj tipikus "hülyelány" de ez nem igaz. Hihetetlen egyedi tiszta, szép lelke van. Ilyennel még ti sem találkoztatok tuti..
Szóval az a tanács hogy mondjam meg neki : "vártam rád 3 hónapot bazmeg, most meg te sírsz nekem?" most nem igazán nyerő..
Nameg nem is várok tanácsokat, úgy is csak az okoskodás menne,meg a bölcsességek amit mindig mindenki tud, de mihelyt elragadnak az érzelmek hirtelen senki sem tartja be a szabályokat..jééé...
Mivel már több mint 1 éve mindig megosztjuk a tapasztalatokat/leírjuk a történéseket, mindössze ezért meséltem el a jelenlegi helyzetemet én is...