18477
Tippek, trükkök a barátnő lelkivilágához, kapcsolatunk fenttartásához.
-
Lacika 79 #17069 -
#17068 Uff! -
ZsirosKenyer #17067 eh..miért van az hogy hónapokig senki sincsen az ember életében, aztán egyszerre több is lesz..
Már kezdtem belemelegedni az új kapcsolatomba, amely egyébként tényleg harmonikus, nyugodt, és nagyon-nagyon összeillünk a lánnyal. Szinte mintha tényleg ő lenne a lelkem "másik fele".
Mielőtt Őt ismertem volna, volt a munkahelyemen egy másik csaj, aki tényleg egy gyönyörűség, és rendkívül intelligens.
Próbálkoztam is nála, nem keveset, beszélgettünk elhívtam helyekre, de ő mindig nemet mondott. Kicsit mondjuk furcsáltam, hisz néha észrevettem hogy mikor az irodában mászkáltam ő egyfolytában lesett rám, de mikor ránéztem elfordította a fejét gyorsan. A lényeg hogy folyton visszautasított ,ráadásul már az első lépésnél.
Mindeközben feltűnt a színen egy másik hölgy, akivel remek haverok lettünk. Sokat lógtunk együtt munkahelyen kívűl is, nameg bent is. Észrevettem hogy egy idő után elkezdtünk vonzódni egymás iránt, ahogy az tipikusan lenni szokott ha két ellenkező nemű sok időt tölt el együtt. Ezalatt a régi csajjal már egyre kevesebbet beszéltem, nem vall rám, de kezdtem feladni.. Egyszer aztán odajött hozzám hogy elmegy 4 hétre szabira, és hogy majd találkozunk. Kicsit reménytvesztetten megkérdeztem tőle hogy nicns-e kedve találkozni amíg távol van. Erre hezitált, aztán addig győzködtem amíg igent mondott. De mivel nem úgy tűnt mint aki nagyon akar, egyszerűen csak egy baráti talinak fogtam fel.
Szóval elment szabira, ezalatt én 2 hétig egyfolytában a másik csajjal voltam, akivel egyszer elmentünk kocsikázni,aminek az lett a vége hogy megcsókolt, meg midnen féle szépet mondott, úgyhogy nem tudtam neki azt mondani (főleg a csók után) hogy bocsi, de másra hajtok. Az igazsághoz hozzátartozik hogy iránta is elkezdtem érezni vmit, ami talán a szerelem "előjátéka".
1 héttel később a szabira ment csaj írt sms-t hogy összefuthatnánk, de -bár örültem neki- visszaírtam hogy nem érek rá. Megint eltelt 1 hét, és visszajött tegnapelőtt a szabiról.. Beszélgettünk legalább 3 órát, és én próbáltam nem úgy nézni rá mint régen, hanem esetleg csak egy "kollegaként".
Minden rendben is ment, de aztán egyszercsak elkezdett közeledni... Én persze távolodtam, amit észre is vett és abbahagyta.
Hazajöttem este, próbáltam kitörölni a fejemből ami történt, aztán egyszercsak kapok egy sms-t hogy négyszemközt szeretne velem beszélni velem.
Nagy nehezen kinyögte hogy hónapok óta odavan értem, csak azért nem akart velem találkozni, ugyanis a barátja úgy néz ki rákos, és mellette akart maradni a nehéz időszakban, annak ellenére hogy már annyira nem szereti.(ez tényelg igaz, ugyanis ismerem a srácot) Éppen ezért sem akart találkozni velem, mert tudta hogy belémszeret, és akkor csak szenved -mondta.
Megöleltem, de sajnos el kellett rontanom a pillanatot azzal hogy "nekem van barátnőm". Ekkor persze sírva fakadt, annyira, hogy alig tudtam megvígasztalni.
Szóval most nagy a kavar a fejemben, rengeteget agyaltam ezen az egészen a mai nap, a barátnőm észre is vette rajtam hogy vmi nincs rendben.. (ha így folytatom őt is elveszítem, így a 2 szék közé eshetek)
Tehát lassan el kellene döntenem mit akarok, csak hát ez még rosszabb mint amikor senkim nem volt..
A leírtak alapján úgy tűnhet hogy a csaj tipikus "hülyelány" de ez nem igaz. Hihetetlen egyedi tiszta, szép lelke van. Ilyennel még ti sem találkoztatok tuti..
Szóval az a tanács hogy mondjam meg neki : "vártam rád 3 hónapot bazmeg, most meg te sírsz nekem?" most nem igazán nyerő..
Nameg nem is várok tanácsokat, úgy is csak az okoskodás menne,meg a bölcsességek amit mindig mindenki tud, de mihelyt elragadnak az érzelmek hirtelen senki sem tartja be a szabályokat..jééé...
Mivel már több mint 1 éve mindig megosztjuk a tapasztalatokat/leírjuk a történéseket, mindössze ezért meséltem el a jelenlegi helyzetemet én is... -
Wolwerine #17066 Hát az ember néha hagyja magát elcsábítani... Vagy csak nem menekül? -
#17065 Hmm... de hát ott tartottunk, hogy szemetek a nők és, hogy pffúj, pffúj .. :):) -
Wolwerine #17064 Hát... Én is a nőket kedvelem... -
#17063 Jajjhát.. a mai világban? :) -
Wolwerine #17062 Most olvastam... Még jó... -
#17061 Így van... ezért nem értem, hogy miért jó ezt csinálni. -
Wolwerine #17060 Arra vágysz, hogy szerethess és szeressenek. Önmagadért... Ebből a nézőpontból a taktikázás valahol önáltatás... -
De tényleg. A nők többsége sztem is rosszabb, mint a ffiak többsége. Persze kivétel vsz mindenhol van... (talán... remélem... :)) -
(mérnem olvasok tovább néha.. akkor nem írnám le, amit egyszer már vki leírt :D ) -
#17057 Nem tudom hányszor írtam már le, vsz mki unja már és blabla-nak tartja, de:
Az, hogy kivel kell taktikázni és kivel nem, az nem attól függ hogy az illető ffi vagy nő, hanem attól, hogy milyen ember...
És még mindig azt mondom, hogy akivel taktikázni kell, az nem az igazi. És ne adja az élet, hogy vki olyannal kezdjen taktikázni - előző kapcsolataiból ezt tanulva - , akinek a taktikázásból lesz elege. (pl. az örökös féltékennyé tevésből)
Persze ez szintén emberfüggő. Biztosan van, aki ezt szereti... -
PeeVee #17056 Hát ja... Nem kell máshogy viselkedni, mert ő nem szereti, ha elkényeztetik... Mennyen el vkihez, aki megcsalja, leszarja és csicskáztatja és örüljön a fejének! -
#17055 Szemét nők! Meg is jegyzem. Nem is kezdek egyel sem! -
#17054 -
#17053 Ez nem egyszerűség ez baromság. Akinek nem kellek úgy, hogy magamat adom és kedvemre kényeztetem, arra valószínűleg nekem sincs abszolúte semmi szükségem. Nem fogom rendszeresen Martensbakanccsal rugdosni a ribit, mer ő attól érez engem féfinek... Ha nem kell a simogatás, mehet máshoz rabszolgaságba, ez így korrekt. -
ZsirosKenyer #17052 Szerintem is elég idegesítő hogy folyton taktikázni kell. A nők folyton a kedvességet, a figyelmet igénylik, de ha már túl sok van belőle nem is kellónk nekik.
Röhejes, de én általában törekszem jófej lenni a barátnőmhöz, de minden héten egy napot direkt a tuskóságnak szentelek, ilyenkor általában találkozom valamelyik csaj haverommal, így aztán a féltékenységében a drága barátnőm megint belémszeret....
Pfff... néha kiábrándítóan egyszerű az emberi természet :( -
a zsírkereskedő #17051 engem legutóbb azért dobtak ki mert túl "jó" voltam
nem éri meg rendesnek lenni sajnos a legtöbb lánnyal
vele is minden jó volt aztán 1 hónap után ezt közölte velem
mondjuk jó, hogy nem fél év után mondta ezt...
jóban vagyunk azóta is... -
ZsirosKenyer #17050 úgylátom te igen gyakran akadsz "ilyen" típusú lányokba.
Szerintem keresgélj normálisabb utakon. -
DecenS #17049 lol. nem kicsit szeretne kihasználni...
sosem volt gyomrom az ilyen emberekhez. -
Wolwerine #17048 -
Wolwerine #17047 Keresgélek... Akivel komolyabbat akartam, nem működött. Így utólag mindkettőnk hibája volt...
Viszont ismét megjelent a "rossz szellemem". Most éppen azt akarta, segítsem át a nyelvvizsgán. Nagyon fontos lenne neki. Rákérdeztem, mi van azzal, ahogy elváltunk /erről lemaradtatok, elküldött a francba azzal hogy nem lesz köztünk semmi/. Hogy szerelmes voltam belé... És hogy mi lesz, ha megint másképp nézek rá. Az volt a válasz, hogy még akár nézhetek is... Úgy gondolja, majd kezeljük valahogy a dolgot, de arra a három hétre ami a vizsgáig még hátravan, félretennénk az egészet és csak azzal foglalkoznánk... Neki nagyon rossz, hogy éppen engem kellett megkeresnie, de... akár még fizetne is hogy vele foglalkozzam. Hmmm... Ez kajakra hülyének néz...
-
Lacika 79 #17046 még mindig szólóban... -
Axl Rose #17045 Én jelentem megvagyok, a kapcsolatom 2 hét múlva lesz 1 éves.
És még mindig nagyon
Az óvatossághoz annyit fűznék hozzá, hogy nálunk is így volt.
Aki már kapott egy-egy nagyon ultra hatalmas pofont az élettől és emberektől az bizony nagyon is óvatos, gyanakvó és távolságtartó lesz.
De ez egy idő után feloldódik és akkor minden(ki) nagyon happy lesz. -
ZsirosKenyer #17044 TOPIC up!
Ki hogy van mostanában?
Én éppen egy friss kapcsolatban vagyok, eddig úgy tűnik minden jól indul, teljes a harmónia lelkileg-testileg
Egy dolog zavar csak egy kicsit, hogy mind a kettőnkön érzem azt a bizonyos "óvatosságot" , ami az évek során belénkivódott. Ejj..milyen egyszerű volt még tizenévesen a szerelem.. Semmi kételkedés, gyanú, csak naív érzelmek -
#17043 Ehhe... nem is ismertem. Vajon azért, mert nő vagyok? :DDD -
#17042 se vele se nélküle:) -
#17041 "Tippek, trükkök a barátnő lelkivilágához, kapcsolatunk fenttartásához."
:-DDDDDDD
egyszer lezuhant egy gép a sivatagban, de volt egy túlélő férfi. már majdnem szomjan halt, amikor megjelent előtte a szellem:
- teljesítem egy kívánságodat!
- hála égnek! kérek ide egy autópályát, ami a legközelebbi városba visz, a világ leggyorsabb kocsijával!
- hááát...ez túl nagy kérés. tudod ahoz kell egy csomó aszfalt, meg minden szóval...nem lehetne vmi mást?
- nah, jó. látom itt fogok meghalni. na mindegy, hamár meghalok, ne haljak meg hülyén. tárd fel nekem a női lélek titkait!
-hmmm...éésss...hány sávos legyen az az autópálya?
-
Lacika 79 #17040 hmm, 1 darabig -
Wolwerine #17039 Ragaszkodik hozzá? -
Lacika 79 #17038 Nem is kell tökéletes. Azzal mit kezdjen az ember? -
Wolwerine #17037 Furcsa lény a barátnő. Ha nincs, az a baj, ha van, nem biztos hogy ő a tökéletes... -
#17036 Mi is volt azzal a nyárra? -
#17035 :DDDDDDD -
#17034 :\ -
Lacika 79 #17033 hm? -
#17032 -
Lacika 79 #17031 Én kérek elnézést :D -
#17030 Há' má' hogyne lenne úgy ahogy ugye! Azt a leborult szivarvégit nekije!