Tippek, trükkök a barátnő lelkivilágához, kapcsolatunk fenttartásához.
-
ZsirosKenyer #16871 utolsó jelentésem:
Tegnap megint összefutottunk "véletlenül", felmentünk hozzá összepakolni, mert ma elutazott 1-2 napra. Persze megitn a szokásos dolog, sok-sok csók, végülis mondtam neki hogy szerintem nem lehet 2 embert egyenrangúan (értsd mondjuk szerelemként) szeretni. Erre bólogatott, és nagy nehezen kiszedtem belőle hogy én fontosabb vagyok neki mint a másik srác. Nem is tudtam hogy ilyen jó intuitív képességeim vannak, és ennyire bele tudok látni a fejébe. Azt is mondtam neki hogy tudom hogy ő sem bízik bennem, fél tőlem. Ezt is elismerte(pont tegnap hozta szóba hogy a barátnői szerint nekem csak az kell hogy visszaadjam a másik srácnak a fájdalmat,magyarul le akarom fektetni).
Mindezen lelki szenvedés ellenére viszont büszke vagyok arra hogy erős tudtam maradni:kimondtam hogy felejtsük el egymást. Erre ő persze nagyon kikészült bőgött rendesen, de beletörődött.
Lassan kialakult a kép. Tulajdonképpen többet jelentek neki mint a másik srác, de fél tőlem, és épp ezért nem tudja otthagyni, mert egyrészt nem bírná ki egyedül, ha esetleg pofáraejteném, másrészt megfogalmazta a viszonyát ezzel a bizonyos "vetélytársammal "kapcs. Szóval úgy jellemezte a kapcsolatukat, mint a legjobb barátság és egy kicsit több. Pf.
Szummázva: Végre úgy néz ki elváltunk egy időre megint. Sajnos gyenge vagyok nagyon megint, sosem voltam még ennyire összetörve. Az elkövetkező jópár hét szenvedést megpróbálom egy másik lánnyal kompenzálni. Csak legyen aki szóbaáll vele ilyen állapotban.
Lényeg a lényeg, a tegnapi haverokkal töltött este után rájöttem vmire: Én az a típus vagyok aki nem tud elfogadni dolgokat, nem törődöm bele semmibe.
Úgy érzem meg kell változnom, és meg kell változtatnom másokat, folyamatokat. Belül tudom jól hogy mindennek így kell történnie, de mégis úgy érzem: nem hagyhatom annyiban a dolgokat.
Van még hasonló gondolkodású itt?