Tippek, trükkök a barátnő lelkivilágához, kapcsolatunk fenttartásához.
-
Wolwerine #16845 Mennyivel egyszerűbb lenne nem komolyan venni az egészet és pattintani a csajt, ha gondok vannak... Kicsit én is hasonló problémában szenvedek ("bizonytalan csaj").
"Szeretne dönteni, mert így ő is szenved, de nem tud." Valahol változtatni kellene. Vagy te változz meg (ahogy páran írták és mint látom érted miről van szó), vagy a helyzeten kell változtatni. Mert szerintem ez az egész hármas felállás valahogy "bebetonozódott". A csajszi nem bír dönteni és csapong kettőtök között. Kívülről nézve szerintem mindegy hogy melyikőtök barátnője, a másik elég kitartó és ostromolni fogja. Szóval hiába szerzed meg, mindig is ott lesz a háttérben a másik...
Szóval változtassunk a helyzeten. Felejtsd el őt (ez a legtisztább, de nem fog menni...), így te lépsz ki a hármas felállásból. Vagy... próbáld meg éreztetni a csajjal, hogy igenis bízol benne, hogy kap egy újabb esélyt (de közben maradj kemény férfi), éreztesd hogy veled sokkal jobb... és közben próbáld meg leépíteni a másik srácot. Persze kés, villa, olló, ellenfél megveretése, legyilkolása kizárt
(ennyit egy csaj se ér).
A csajjal nem nagyon tudod kirúgatni a srácot (bár lennének tippjeim), hát fordíts a dolgon és vele rúgasd ki a lányt. Vajon mennyire bízik benne? Főleg ha megtudja hogy veled találkozgat, téged (is) szeret, netán őt is megcsalta veled... Hiszen egyszer már megcsalta a régi párját (igaz vele), de ez a tüske biztos hogy benne maradt. Ha ügyesen taktikázol, szépen lassan elmérgesedik a viszony közöttük, te pedig (akivel tényleg sokkal jobb) a végére ott maradsz a csajjal egyedül...
Nem túl korrekt megoldás, az igaz. De szerelemben-háborúban...