Tippek, trükkök a barátnő lelkivilágához, kapcsolatunk fenttartásához.
-
ZsirosKenyer #16761 Na üdv ismét!
HÚ, hogy rohan az idő. 1-2 hét híján pontosan egy éve lett vége a nagy szerelmemmel, akiről utána hónapok után szenvedtem itt a topicban.
Éreztem hogy őt nem fogom elfelejteni egyhamar, de hogy pont 1 év kelljen a kiheverésére, na arra azért tényleg nem gondoltam. Pedig most, 11 és fél hónap után végre úgy éreztem hogy új ember lettem. Ezalatt a hosszú idő alatt, olyan ziccereket hagytam ki, hogy utólag visszagondolva legszívesebben fejbelőném magam. Előfordult hogy olyan nők jöttek oda hozzám ismerkedési szándékkal, akikről pár éve mindig is álmodtam.. Egyszerűen lehetőséget adott a sors. De nekem nem kellettek és már rájöttem miért. Ő miatta.
Sajnos még egy kis időre volt szükségem, de most az utóbbi 2 hónapban kezdtem észrevenni magamon hogy már más csaj is érdekel... VÉGRE!
CSak hogy az életem úgy látszik nem ilyen egyszerű.
Innentől annyira sablonos a sztorim hogy rossz belegondolni. Igen, jól gondoljátok, VISSZATÉRT! Ő ...
Múlt sozmbaton egy csodálatos estét töltöttünk el egymással, és azóta egyszerűen megint felborult az életem, ugyanúgy érzem magam mint 1 éves. Szinte semmit sem ért ez a 12 hónap kűzdelem, ELLENE.
Mind ez nem elég, kialakult az amit a legjobban utálok a világon, egy szerelmi háromszög :((
2 srác, és az én nagy Őm. Deszar leírni is. Tehát az a lényeg hogy vegyük B-t(a másik srác) akivel miattam szakított 2 éve az én egyetlenem. Utána együtt voltunk majdnem egy évig, de B folyamatos ostromlásást (amiről én persze nem tudtam) nem bírta, és megcsalt engem.. Már akkor is szóbahozta illetve megkérdezte hogy lehet-e 2 embert szeretni egyszerre szerintem? én azt válaszoltam hogy szeretni talán, de szerelmesnek lenni csak egyetlen emberbe lehet.
Nos ez a bizonyos szakításunk tavaly novemberben volt. Azóta kb 4-5ször találkoztunk csak, persze éreztem hogy nagyon hiányzom neki, de semmi extra nem történt, pár hét után mindig könnyebb volt. Most viszont ezután a szombat után nem tudom túltenni magam rajta. Persze megpróbáltuk megbeszélni, és arra jutottunk hogy még mindig 2 embert szeret: engem meg a B-t. Jól megszívtam mi? hát szerintem is. Most úgy vagyunk, hogyha akarnám összejönnénk. De annyira látom magam előtt hogy megint be fog következni ami egy éve, és megint meg fog csalni. (ja , egyébként a csaj nem egy ribi,tiszteltem is ezért. 2-3 éve más srácra szó szerint rá se tud nézni, csak én és a B érdekli.)
Sakk-matt.Voltak gyenge pillanataim mikor a legkönnyebb szituáció megoldásnak az tűnt hogy végzek B-vel, mert akkor ugye megoldódik a dolog.
Van megoldás szerintetek? És tényleg lehet 2 embert szeretni egyszerre? Szerintem egyenrangúan semmiképpen. Persze lehet hogy csak szeretném, ha így lenne.. Mindenesetre gyanús ez az egész.