Tippek, trükkök a barátnő lelkivilágához, kapcsolatunk fenttartásához.
-
Próbálom értelmezni a mondatot:
Pl. én féltékeny vagyok a párom haverjának a nőjére? A volt nőjére nem voltam féltékeny, de a mostanira igen? Jól értelmeztem?
Ha igen akkor a véleményem: valószínüleg a mostani csaj jelzéseket ad a párom felé, amit az előző nem tett....és lehet, hogy azt akarom elhitetni magammal, hogy ez nem így van, de a belső énemet nagyon zavarják ezek a jelek....főleg, ha a párom reagál is ezekre a jelekre. Nos..én csak akkor lennék féltékeny, ha látnám ezeket a jeleket. Már volt erre példa a kapcsolatomban. Azt csináltam, hogy direkt eljátszottam az abszolút naív kislányt, teremtettem olyan helyzeteket, hogy a csajjal kettesben maradhasson a párom, nem mutattam ki semmit, így teljesen nyugodtan csinálhatott bmit a párom....hisz érezte, hogy oda kell figyelnie bármire is. Hát tett is jeleket a nő felé és amikor tetten értem nem akkor rögtön egyből, hanem mikor ketten maradtunk elmagyaráztam a barátomnak, hogy, ha megcsalna, akkor valészeg hagynám a kapcsolatunkat, persze nem azért, mert nagyon-nagyon odavagyok érte, hanem szimplán nem fekszek olyan pasival, akinek már száz lyukban volt a f*rka, ha nem tetszik már hagyhatjuk a kapcsolatot és ehhez tartsa magát, mert mindenről tudok, de semmiért nem szólok....nem vagyok az anyja, hogy megmondjam mit szabad és mit nem. Egy kapcsolatot sosem szabad komolyan venni, sosem szabad kimutatni mennyire kell számodra a másik, egyszerűen kihasználja mindkét nem....szal csak lazán és, ha látja a másik, hogy nem döglesz meg érte, akkor nem is kezel úgy, mint a kutyáját....ja és nem hiszek végképp a szerelemben....olyan nincs...csak egyoldalú létezik....kell egy társ az életben, de senki nem érdemli meg, hogy miatta bmit is feladj....és ez minden kapcsolatban így van....akár szülői, akár baráti, akár tényleg szerelmi.....az életben önzőnek kell lenni és nem bosszúból, nem sértettségből....egyszerűen ilyenek az emberek...ha látják, hogy nagyon odavagy értük akkor eldobnak, ha leszarod őket meg futank utánad....és ezt azóta tudom mióta kicsit változtam....majd, ha eljön az igazi azért majd küzdök, de egy 18 éves lánynak asszem senki ne mondja meg, hogy jobbra, vagy balra, mert, ha nem tapasztalok hülyén megyek férjhez és később válik belőlem kurva. Nincs mély kapcsolat 30 alatt. Élje ki mindenki magát, járja mindenki saját útját, tomboljon mindenki...egyfajta érettség kell egy komoly kapcsolathoz, ami tapasztalatok nélkül nem létezik...szal Arch....hagyd, hogy a nőd azt csinbáljon, amit akar, ha visszafogod bmiben csak jobban ártasz, ugyanakkor hülíyének se engedd magadat nézetni. Legyen meg az egyensúly.