Tippek, trükkök a barátnő lelkivilágához, kapcsolatunk fenttartásához.
  • Wolwerine
    Lassan nyitok egy blogot... Két napja egymással szemben ültünk életem nagy szerelmével, és lelkiztünk. Ha valakit érdekel, a januári bejegyzések között talál némi siránkozást... Nem keveset... Ja. Soha nem jöttünk össze, részéről ilyesmiről nem is volt szó, csak kihasznált.

Szóval ültünk, élete nagy problémájáról faggattam (különben akkora marhaság, nehezen értem meg, miért foglalkoztatja ennyire). Na de hogy elmondta (azzal indított hogy valószínű felállok és otthagyom; hát majdnem), rájöttem hogy jóval több mindenben vágott át, mint hittem... Szóval most nagyon akarja hogy jóbarátok legyünk. Ez azért feltűnt. Olyasmiket tudok róla (és mond el magáról), hogy épeszű ember sikítva futna előle (mármint mint nőtől, vagy egyáltalán embertől)... Azt mondta, teljesen megváltozott. Hogy én döntök, mit akarok tőle (AZ különben szóba se került), barátságot vagy akár "le se sz*rhatom a fejét". Mert rájött, mennyire szemét volt velem. Ez a része picit anakronizmus, ugyanis mindenkinél többet tudok róla, mindenkinél jobban bízik bennem, de fél attól is hogy ugyanazt kapja, amit velem csinált. Hmm... Ő is ismer.

És közben tudom, hogy nem ő változott, hanem én. Nem olyan vagyok, mint rég (lás fent). Azért viselkedik másképp... Pl. régen, ha hívtam valahová, nem jött (jobbára nem is magyarázta meg, vagy hazudott). Most ő rongál ilyesmivel. Tegnap is felhívott és feldobott két időpontot hogy összefussunk(nem értem rá), tegnapelőtt és ma is szólt hogy leugorhatnék hozzá (meg persze a barátjához, mert ilyet is tart...) bulizni, valami falunapra. Hát igen. Érdekes lenne a barátja arcát nézegetni .

Nem tudom. Megkérdezte, hogy "miért foglalkozol még velem, hisz nem érek semmit". Ti mit tennétek?