Tippek, trükkök a barátnő lelkivilágához, kapcsolatunk fenttartásához.
-
Amúgy figyeljétek meg....ha nem erőszakoskodsz egy dologggal kapcsolatban akkor a másik elbizonytalanodik :)
Nya ezt most arra értem ponytyosan, hogy, ha összeveszel a másikkal, nem erőlteted a kibékülést és eleve nem úgy válsz el a másiktól, hogy veszekedtetek volna, akkor elbozonytalanodik a döntésében.
Na még egyszer...én nem értem mit akarok mondani :DD
Saját tapasztalatot mondok.
A barátommal összevesztem vagy 2 hete egy apróságon. Generálódott a probléma, majdnem civakodás lett belőle, de egy hangos szó nem volt végül is. A barát nem jött elém (vonat) holott megigérte (ha nem tudja betartani az igéretet akkor ne igérjen inkább semmit), majd kiderült, elméletileg elnézte az időpontot (szerintem meg sem nézte). Ezen összekapva, gyerekes módon utasítottam adja vissza a könyveimet. Másnap visszaadta...és mikor rákérdeztem, mi a magyarázat kaptam egy egyszerű választ:
-Nincs. És nem is kell.
Még aznap elmentem hozzá és mindent elhoztam tőle, ami az enyém (még a szőnyeget is :D). Mindez egy szerdai napon volt. Szombaton írtam neki, válaszolt, majd megint írtam, nem válaszolt. Elmentem nélküle bulizni, kiderült ő is. Következő héten kedden írt, de nem válaszoltam (még nekem kellett volna bocsánatot kérnem a fogalmazásom miatt). Majd pénteken írt, amire válaszoltam, de nem hízelgően, nem szemetül, csak korrekten.
Úgy érezte nekem kell megalázkodnom, majd észrevette, hogy komolyan gondolom, így elbizanytalonodott döntése helyességében, így ő keresett. Nem erőszakoskodtam, hogy ismerje be hiábzott...hagytam a saját gondolataival.
Senkire nem kell ráerőltetni, hogy viselkedjen normálisan...idő után saját szarába esik bele :)