Tippek, trükkök a barátnő lelkivilágához, kapcsolatunk fenttartásához.
  • Sné Zsuzsa
    Na jó.....akkor mondom...ÉN KIVÉTEL VAGYOK EZEK SZERINT.

Nos...mivel alaptétel nálam az igényesség, ezért igényes vayok egy kapcsolatban úgy általában...igényes vagyok magammal szemben...ergo:
    Nem hazudok, mert nekem abban semmi kaland sincs, ha vki gerinctelen. Én mindig mindent megbeszélek a barátommal, hogy hova megyek. Többször is félreléphettem volna már és csak egy hajszál választott el a dologtól, de inkább megbeszéltem a másikkal, hogy ne haragudjon, de gerinctelen dolognak tartom, ha vki megcsalja a párát. Valószínüleg, ha nem szeretném a párom akkor sem tudnám megtenni, mert a lelkinyugalmam sokkalta fontosabb, mint egy d*gás. Igen...sokszor az embert semmi más nem érdekli, csak a lelkinyugalma...nem is a barátja...hanem, hogy ne legyen lelkiismeret furdalása.
    Még azt is megbeszélem a másikkal, ha együttlét során nem jutok a csúcsra és nem bunkóságból...elsősorban, mint mondtam: NEM HAZUDOK, másrészt a kedves sem élvezi úgy az együttlétet, ha látja, hogy az egészet csak végignyögtem és eljátszottam az egészet, harmadrészt én is jobban járok, ha a másik tudja mire vágyok.

Szal az én felfogásom egyszerű: ami a szívemen, az a számon, de sosem bunkón.