Tippek, trükkök a barátnő lelkivilágához, kapcsolatunk fenttartásához.
  • Sné Zsuzsa
    Hát asszem nincs kapcsolatra recept. Amelyik csaj féltékeny típus az olyan is lesz, nem tudod megváltoztatni, amlyik csak riherongy és a kedves barátját megcsalja bunkó seggel azon nem lehet segíteni, mert akármilyen lennél, úgyis megtenné.

Nincs recpt. Próbálkozni kell. Ennyi...ja és nem szabad görcsösen ragaszkodni senkihez...én is görcsösen szoktam ragaszkodni másokhoz, holott felesleges...nem akarom ezentúl megváltoztatni a másikat, szerintem jobbá tenni az életét...felesleges...mindenki saját életének kovácsa...mi csak javasolhatunk...és minél akaratosabban "javasolunk" annál rosszabb.
    Hagyni kell az árral sodródni, semmihez nem szabad ragaszkodni...légy olyan, amilyen legbelül vagy, senki miatt ne változz...senki nem érdemli meg. Határozottnak kell lenni...ja és, amíg nem érzi úgy az ember, hogy na...most ő az igazi addig szarni kell a kapcsolatra, nem kell ragaszkodni...majd kiforrja magát a dolog....az életben egy bizonyos korban (20-30) az a legfontosabb, hogy minél több tapasztalatra tegyünk szert. Lehetőségekhez viszonyítva, de mindenen át kell esni...akár rosszon, akár jón. Szal mindent bele Lacika, mindent bele mindenki!! :) Én úgy vélem (csalódások után), hogy semmi szükségem sincs több csalódásra...vagy van barátom, vagy nincs...semmi sem kötelező...lehet, hogy hiányzik a társ, de inkább magány, mint megaláztatás és, ha mégis van egy társ, aki sok mindenben eltér akkor hajrá a szellős kapcsolat.