Tippek, trükkök a barátnő lelkivilágához, kapcsolatunk fenttartásához.
-
Wolwerine #16462 Különben a 16177.-es csaj... Ha valaki lusta visszaolvasni (mondjuk felesleges,amúgy is csak három sor), hát régebben össze akartam jönni vele. Azóta is jóban vagyunk, rendes csaj. Na de náluk (mert párja is van) rendszeres a b.kurva, kurva anyád, magasról tesz a fejére... Volt idő hogy nem mehetett ki a lakásból, mert a srác megtiltotta (eszméletlenül féltékeny). Megbízik bennem (az érzéseiről mindig mesél), de annyira nem hogy ezeket is elmondja, csak ugye megtudom
...
Egyébként hajmeresztőek az érzései. Full szerelmes. Na de legújabban azt tudtam meg, hogy a srác fűvel-fával megcsalja. Nem tudom, elmondhatom-e neki. Mert nem csak "jóbarátok" vagyunk, azért ott van a levegőben, hogy akartam tőle valamit... Ha nem hisz nekem, akkor bizony elküld a francba. Ha hisz, akkor is ott a lehetőség, hogy simán eltávolodunk (ilyen az emberi természet, én lennék a rossz hír hozója). Ha meg később meghallja valahonnan hogy én tudtam róla, de időben nem szóltam neki... Egyik se jó.
Azt hiszem, mégse csinálok semmit. Az ő élete, az ő kapcsolata, ő tudja mit csinál. Csak rossz nézni. Mondjuk aki elpofázta (a srác egyik nagyon jó cimborája), nem nekem mondta el, hanem négyen dumálgattunk, úgyhogy valószínű úgyis visszahallja...
Szóval az örök kérdés... Miért jó a csajoknak, ha bunkó vagy, egoista, agyalniuk kell, szenvedniük kell, ha teszel az érzéseikre, ha azt látják, hogy nem tartod őket semmire?