Tippek, trükkök a barátnő lelkivilágához, kapcsolatunk fenttartásához.
-
:DD Semmi különös, csak nincs semmim, amin egy kicsivel hangosabba döngethetném a zenémet :(
Szal csak fülhallgatóm an, de szeretnék egy cseppet ugrálni, meg tornázni meg stb. de zene nélkül nem annyira jó...kértem a szülőket, hogy behozhassam a hi-fit, amit persze nem lehet...mondom jó, akkor legalább apu hozza haza a régi magnt, amit rá lehet kötni a gépre és akkor döngethetem a zenét....45 wattos, szal az nekem elég....és kbegy hétig kellett várnom, hogy végre elhozza...hol elfelejtette, hol OTTfelejtette, hisz többször is szóltam neki....na...amikor hazahozza rohanok oda örömömben...mivel este volt nem szerelköztem, gondoltam majd másnap....mivel másnap nem is voltam itthon, így nem kötöttem össze...aztán most, hogy végre minden összejöhetne, mert itthon vagyok, van is kedvem örjöngeni egy kis zenére kiderül, hogy nincs átjátszó kábel....megyek oda faterhoz elkérjem tőle, mire ő megkérdi:
-Hát nem csak rádiót akarsz rajta hallgatni?
-NEM!!! 6X ELMONDTAM, HOGY KURVÁRA A GÉPHEZ KELL!!!!! -persze mindezt nem mondtam, mert nem illik szülőkkel így beszélni, de olyan szinten felbasztam az agyam, hogy....áááá....na és akkor gondoltam egyet, megtaláltam a régi, pici hangszórókat.....AMIK ZÚGTAK!!! Mondom oks...nem adom fel....rájöttem a hibájára, hogy miért zúg, elkezdtem orvosolni a problémát...amivel még csak jobban elbasztam!!!!ÁÁÁÁÁÁÁÁ....EZT NEM HISZEM EL, HOGY EKKORA EGY SEGG NAPOM LEGYEN!!! Szal most itt hallgatom füllhalgatón Rush-t, mivel már a plafonon az agyam.