Tippek, trükkök a barátnő lelkivilágához, kapcsolatunk fenttartásához.
  • Breki33
    Egy érdekes dolog

"Továbbra is tartom korábban tett ajánlatomat: vonzó, nőies, 18 éves szűz lány vagyok, aki anyagi ellenszolgáltatásért oda adja testi érintetlenségét az ajánlatot tevő férfinak. Vannak álmaim, vágyaim, amelyeket csak pénzen tudok megvalósítani, de anyagiak hiányában erre nem sok reményt látok.

Fiatal vagyok és nem akarok egész életemben gürcölni és nem akarok csak vágyakozni jó dolgokra, amíg fiatal vagyok, mert így, fiatalon akarom felhőtlenül élvezni az életet. És ebben mi a baj? Nem akarok szegény lenni, nem akarok 6-8 évet várni és akkor sem lesz rá garancia, hogy lesz jó állásom, magas beosztásom, elég pénzem, hogy ne kelljen állandóan azt számolgatnom, hogy busszal vagy kocsival közlekedjek a hónap utolsó hetében, hogy 25-től minden nap csak tészta van, meg három évente csak egy hétvégére mehetek el el nyaralni, akkor se külföldre, legfeljebb a Tisza-tóhoz, napolaj helyett Fenistil gellel a szúnyogok miatt.

Azt akarom, hogy legyen olyan férfi az életemben, akitől mindent megkapok és én mindent odaadok neki a pénzéért.

Szerintem az idős, gazdag férfiak mindegyike tudja, hogy miért van vele a 30-40 évvel fiatalabb barátnője. Aki ezt nem vallja be, az önmagát ámítja.

Én legalább tudom, hogy mit teszek és a leendő partnerem is tudja, hogy mi az ábra.

Egyébként szerintem rossz példa engem a pénzért kapható prostikkal azonosítani, mert én többet adok náluk. Azt adom, amiből minden nőnek csak egy van. Az érintetlenségem."