Tippek, trükkök a barátnő lelkivilágához, kapcsolatunk fenttartásához.
  • Sné Zsuzsa
    Na jó...akkor mondok neked vmit. Az embereket általában átlátom mélységükig és rhadtul tud idegesíteni, ha nem nyillik meg a kedvesem előttem. A volt barátom pl. sosem nyílt meg előttem...egyszerűen nem tudtam benne megbízni, de csakis azért, mert egy rohadt nagy falat képzett ez a dolog...idő után látta, hogy megbízhat bennem, így lassanként elkezdett nyilladozni, de még a felét sem láttam a belsejének...és amikor először elsírta magát akkor azt mondta, hogy biztos ez nagyon nagy gyengeség a részéről....mondtam neki, hogy örülök, hogy végre érzem és látom a valódi énjének egy darabkáját, hisz ez csakis egy picinyke darabka....nem tudom....egyszerűen képtelen vagyok megbízni benne....és az a baj, hogy ez a fal idővel nem csak "egy" fal, hanem átmehet Kinai Falba. Az ezelőtti voltom mindig mindent elmondott és rengetegszer megnyílt egy idő után és éreztem, hogy bízhatok benne, mert rámbízza lelkét, szívét, szal nehogy azt hidd, hogy, ha megnyílnátok hanyatt dobnám magam, mert én nem arra várok, hogy fény derüljön az "igazságra", csak arra várok, hogy rájöjjön a másik megnyílhat....látom az összes komlexusát, látom az összes félelmét akár ellene is fordíthanám...de nem vagyok mocsok, nagyon ritkán mászok rá a másik komplexusára, nagyon ritkán erősítem benne a szorongást, de ez már csak akkor lép érvénybe, ha másik végig szemét velem.