Tippek, trükkök a barátnő lelkivilágához, kapcsolatunk fenttartásához.
  • Sné Zsuzsa
    Nem vagyok "né". Nincs férjem. Már egyszer mesélktem, hogy miből jött az Sné nick. Még csak 18 vagyok, isten őrizz, hogy legyen férjem :P

Jedi> én nem igénylem a verést, a pofont csak annyit igénylek, hogy a párom ne szóljon bele abba, hogy mit csinálok max. figyelmeztessen, ha szerinte hülkyeséget csinálok, de ne gátoljon semmiben. Imádom a szabadságot, a cselekvés szabadságát és, ha vmit rosszul teszek úgyis én szívom meg és asszem mindenkinek szívnia kell, hogy tanuljon belőlük. Utálom a félénk és túlzottan fiúkat, ugyanakkor utálom az akaratos srácokat is. Egy férfi legyen határozott, de nem akaratos, megértő, de egyben kicsit körömre pirító, ha valóban nagyon nagy bajt csinálok (de hálistennek nem igazán szoktam), a férfi legyen erős, de nem abban, hogy nem mutatja ki az érzelmeit (az nagyon is jó, ha kimutatja, mert a nő azért lett teremtve, hogy lelkileg támogassa párját és családját), abban legyen erős, hogy végig viszi elképzeléseit az életével kapcsolatban. Pl, ha egy férfi lusta az kifejezetten utálatos, nem azt mondom, hogy ne üljön le sosem pihenni, vagy sziesztázni, de, ha dolog idő van akkor álljon a sarkára és csinálja a dolgát (ugyanúgy a nő is!). Aztán...huh....a férfi legyen illedelmes, engedje előre a hölgyet, de a nő ezt köszönje meg!! Legyen előzékeny és néha-néha, amikor már minden kötél szakad a nő idegrendszerében akkor egy pillanatra vegye át a nő szerepét és nyugtassa meg kedvesét, míg az erőt gyűjt, mert a lelkitámogatás, a gondoskodás elsősorban a nő dolga, de ezt néha bizony viszonozni kell, mert a nők is elzuhanhatnak az érzelmek síkos talaján :)) Ja és a szerelmi rész (ez inkább házastársi rész volt)...a férfinak kell többször meglepnie a nőt, neki kell kreatívabbnak lennie, nem mondom a nőnek is annak kell lennie, én is rengetegszer kedveskedtem már a voltomnak....gyertyák, kellemes zene, csipke bugyi stb., de a férfinak is ugyanúgy meg kell lepnie a nőt és nem drága vacsorával, hanem otthoni kedveskedéssel...pl. beköti a nő szemét egy kendővel...leöltözteti, finoman elmasszírozza testén (végig kendő a nő szemén) az illóolajokat előjátékként, majd szőlőszemeket tesz a szájába vagy bármi ilyen dolgot, majd megcsókolja (természetesen gyertya, kellemes zene alap) aztán finoman kényezteti...szal a nőnek gyengédségre vanm szüksége és mindezt viszonozhatja későbbiekben a nő egy forrő, vad szeretkezéssel, ahol a férfi legféltettebb perverz, vagy nem perverz vágyait elégíti ki...szóval rossznak is tudni kell lenni az ágyban, de ugyanakkor gyengédnek, szerelmesnek....szóval ezeknek a dolgoknak oda-vissza működnie kell és nem csak egyirányúan, mert akkor a nő úgy érzi, ha csak ő kedveskedik, hogy "egyedül evez a tavon". Szóval a megértés, a finomkodásnak oda-vissza érvényesnek kell lennie. Nagyon fontos, hogy megkrédezzük partnerünktől mire vágyik, persze ki kell puhatolózni...nem ám odavágni, hogy:
    -Heh...mi kell, hogy felizgújj???
    :))) Szóval ez sokáig tart, de másik meglepése az szuper dolog. Nem kell itt drága dolgokra gondolni, csak kreatívan kell viselkedni egy kapcsolatban. A nő érzéki, a férfi vad, de ez így van rendjén és ezért néha nőnek férfivé kell vállnia, férfinak nővé....de aki ezt visszautasítja az ne is várjon semmi jót a kapcsolattól, mert igaz, hogy szerelemben egymásért élünk, de, akkor ez valóban így legyen igaz...oda-vissza dolgnak kell lennie!