Tippek, trükkök a barátnő lelkivilágához, kapcsolatunk fenttartásához.
  • Wolwerine
    Hogy bedobjak valami témát, mostanában sokat dumálok csajokkal (mármint csak úgy, tét nélkül...). Hát, a női lélek érdekes aspektusait ismeri meg az ember...

Pl. ismerős csaj. Jól néz ki (picit húsos, sokan értékelnék) Érdekes stílusa van, de hogy ennyire, azt nem hittem volna. Igyekszem eredeti idézetekkel operálni... Leültünk dumálni egyet és negyedórán belül megtudtam hogy... van egy srác, akivel csak dugnak. Nem túl romantikus a dolog, mert amikor megismerkedtek, a csávó elmondta hogy már tart egy lányt ilyen célokra, és közölte hogy vele is benne lenne. Őt megfogta valami és belement. Azóta valóban csak annyiból áll a kapcsolatuk, hogy időnként összefutnak és... Titeket nem untatlak, de nekem amúgy részletesen el is mesélte (elég perverz a dolog). Egyébként ha mindegyiknek jó, ezzel a felállással elvileg semmi bajom

Viszont a lényeg. Nem máson agyalt, hogy vajon a srác érez-e valamit. Tényleg ilyen magas ívben lesz*rja a fejét, vagy csak taktikázik. Mert ha taktikázik, akkor szerinte nagyon jól csinálja. Persze jót vigyorogtam és megmondtam neki, hogy tényleg... Ha valaki itt taktikázik és fut a másik után, az te vagy... És kéretlenül bár, de megmondtam neki, ő is csinálja ugyanezt, majd meglátjuk mi lesz…

Persze a srác nem értette a dolgot... És ahogy lenni szokott, elkezdett ő futni utána. Próbált kedveskedni (a saját stílusában), sokkal gyakrabban kereste. Ő meg persze kezdett észheztérni. Nem olyan érdekes a dolog, ha tudod hogy odavannak érted… És vége is lett.

Mondjuk ezen jót röhögtem (pedig szegény úgy fogalmazott, hogy épphogy túlélte az esetet). Ugyanis felhívta a srác azzal, hogy gyere fel, vettem neked ajándékot. Először még nem akarta elfogadni, utána eszébe jutott hogy „na te szemét, amíg együtt voltunk, nem vettél ajándékot, akkor ide vele”. Szóval felment hozzá és kapott egy hatalmas, rózsaszínű műf*szt (nem szivatás volt, a srác egyszerűen kedveskedni akart a régi stílusában

Most akkor az ő véleménye az egészről: "nem hittem volna, hogy ez kell a nőknek. Főleg magamról nem hittem volna. Hogy gyötrődjön, agyaljon, hogy bizonytalan legyen, ne tudja mi van. Hogy megalázzák (idézet: gyere csöcsös, dugjunk). Ennyit egyetlen srác sem ér."

Egyébként javíthatatlan, mert most is hasonló után fut...