Tippek, trükkök a barátnő lelkivilágához, kapcsolatunk fenttartásához.
  • donpedro
    "én nem mondtam soha hogy 100-ig biztos hogy hazudott én azt mondtam hogy szerintem nem mond igazat"

"ha lett volna ilyen papir megmutatta volna ebben biztos vagyok"

Na most akkor döntsd már el, biztos, hogy hazudott vagy sem?

Mert ezek alapján maximum valószínű lehetne, de ebben ugye benne van a tévedés lehetősége. Tehát újra megkérdezem, mi van ha tévedsz, és szegény lány végig igazat mondott???

Másrészt keresd vissza légyszíves, hogy én hol írtam, hogy szerintem a lány tutira igazat mondott, mert ilyet nem fogsz találni. Fogalmam sincs róla, hogy a lány igazat mond-e, vagy hazudik! Már napok óta azt magyarázom, hogy kerülni kellene az állásfoglalást, ne állítsa itt senki, hogy igaz, amit a lány mond, és azt se, hogy hazudik. Nem tudhatjuk, hogy igazat mond-e!!!!!!!!!!! És azt se, hogy hazudik!!!!!!!!! Ezért nem nyilváníthatunk ilyen véleményt!!!!!! (Megjegyzem, ezt most írom le kb. ötödször...)

Szerintem az általad írt "ellentmondások" semmit nem támasztanak alá. Ha ott lettél volna a lánnyal akkor, amikor az orvos azt mondja a lánynak, hogy kislányom, te nem vagy terhes, akkor ezzel tudnád igazolni az állításodat, minden más csak spekuláció. Szerintem felelőtlen szimpla érvek alapján vádaskodni egy olyan emberrel, aki talán éppen élete eddigi legnagyobb krízisén megy keresztül. Segíteni szerintem biztos nem fogsz ezzel. Bántani meg minek?