Tippek, trükkök a barátnő lelkivilágához, kapcsolatunk fenttartásához.
  • donpedro
    "Te ugy ismered a lányokat akik nem dörgölnék az orrod alá ,hadd ne legyen büntudatod???Egy szakitás után?Legyünk már komolyabbak légyszives!!!"

Kértelek, hogy ne általánosíts. Ezek szerint te csak ilyen lányokat ismersz, én meg nem. A legyünk már komolyabbak jellegű mondatokat pedig légyszíves hanyagold, nem kívánok személyeskedésbe átmenni.

Én is kikérném magamnak, ha számomra vadidegen emberek hazugnak neveznek. És nem hiszem, hogy csak ezért venném a fáradságot, hogy bescanneljek egy kórházi zárójelentést.

Tudom, most mondod majd, hogy de a barátjának miért nem mutatta meg.
    Nos, a barátja megsértette őt azzal, hogy hazugnak nevezte, és erre nagyon is normális reakció, hogy nem mutatja meg a zárójelentést. Én legalábbis megkérdeztem erről a barátnőmet, és ő ezt mondta.

Valószínűleg Manócska sem gondolta, hogy ilyen következményei lesznek annak, hogy ide ír. Utólag persze könnyű okosnak lenni, de amikor éppen szakítanak veled, akkor nem biztos, hogy okos dolgokat cselekszik az ember.

Persze, megvolt rá az esély, hogy az emberek vizsgálódni kezdenek, mert sok ember szeret vájkálni mások magánéletében. És ez elég súlyos kritika azokra nézve, akik ezt meg is teszik. Egy nyilvános fórum sem jogosít fel erre senkit.

Egy barát valóban segíthet azzal, hogy őszintén elmondja a véleményét, a hibákat, ha egészen biztos abban, hogy igaza van, és a hibák valóban léteznek. De te SEMMIKÉPPEN SEM LEHETSZ 100%-ig BIZTOS ABBAN, hogy VALÓBAN ELKÖVETTE-E EZEKET A HIBÁKAT!!! Gondolj bele, mi van ha tévedsz, ha van zárójelentés, ha volt terhesség, te meg jól megmondtad az őszintét.

"Ha egy lány figyelemfelkeltésböl azt mondja terhes ez szerinted is logikus,na de ha ez nem érdekli a fiut( márpedig egy fiu nem azért marad egy lánnyal mert hirtelen kiderül hogy terhes)akkor legyen az is logikus ha ezután szintén egy figyelemfelkeltéssel azt mondja elvetéltem!!!!"

Azzal is foglalkozz, hogy mi van, ha tényleg terhes, és azért mondta el, mert szerinte ez így helyes? (Mellesleg szerintem is így lenne helyes, én elvárnám ezt az exemtől.)
    Mert eddig csak egy nézőpontból vizsgáltad az egészet.

Az, hogy ez nem érdekli a fiút, az már őt minősíti ugyebár. Az meg, hogy utána - a fiú válaszától teljesen függetlenül - elvetél, az nem logikus, hanem ilyen idegállapotban inkább felettébb valószínű. Hol van ebben ellentmondás?

Egyébként meg azt mondom, hogy felesleges tovább vitázni, szerintem sem a te, sem a Martin érveiből nem világlik ki egyértelműen, hogy Manócska hazudik. Ennek megfelelően felesleges is rajta vitázni.