Tippek, trükkök a barátnő lelkivilágához, kapcsolatunk fenttartásához.
  • K.András
    "Te ott vagy tévedésben, hogy azért, mert furcsának találsz egy esetleg véletlen egybeesést, mindjárt a hazugság szóval dobálózol. Miért ne lehetne valaki pont a szakítás idején terhes? Ez csak abban az esetben zárható ki, ha annyira megromlik a viszony, hogy nincs testi kapcsolat, de ezt nyilván nem itt a fórumon fogjuk megbeszélni."

Nem nem,hazugság ott érhetö tetten hogy kikéri magának a hazugságot és mégsem szándékozik bizonyitani, mondván nem érdemli meg hogy megmutassa,csak akkor meg miért csodálkozik ha hazugnak nézik,ha meg nem tudja elviselni hogy hazugnak titulálják, akkor miért nem mutatja meg????
    Te ugy ismered a lányokat akik nem dörgölnék az orrod alá ,hadd ne legyen büntudatod???Egy szakitás után?Legyünk már komolyabbak légyszives!!!

"Egyszerűen nem kezdem el vizsgálni mindannak az igazságtartalmát, amit ő leírt ide, mert nem tartozik rám!!!"

Ha valaki kiirja mindezt egy nyilvános forumon ,akkor megvan az esély rá hogy elkezdik vizsgálni mit mondott.Mi ebböl a tanulság?Az hogy nem kell felrakni forumra és akkor nem kérdöjeleznek meg!!!Ilyen egyszerü az élet!!!

"Engem kívülállóként csak az érdekel, hogy ha valaki szomorú, és bánatában vígasztalásra szorul, akkor tudok-e, akarok-e neki segíteni, vagy sem. Ez teljesen független attól, hogy az illető lány, vagy sem."

Na de hol irtam én olyat hogy azért adok a fiunak igazat mert fiu???Én azért adok a fiunak igazat mert teljesen ellentmondásos amit a lány leirt!!!Ha nem lenne az akkor nem ezt irtam volna rá!!!
    Plusz,sokszor azzal tesz jot az ember ha megmondja az öszintét,ha elmondom bátran amit gondolok akkor senki nem vádolhat azzal hogy nem akarok segiteni(még ha negativ is számára amit mondok)!Nekem ezzel nem az a célom hogy "lejárassam" öt, és nem az hogy álságos jaj te szegény véleményt fogalmazzak meg,lehet elolvassa amit irtam elgondolkozik és teljesen másként fogja látni,ha a hibáidra nem hivja fel senki a figyelmet akkor elköveted legkozelebb is...

"De ha már logika. Egy lány szereti a barátját, aki szakít vele, erre a lány kitalálja, hogy terhes, hátha visszajön hozzá a fiú. Ez eddig logikus. Ám jelen esetben a lány azt is "kitalálta", hogy elvetélt, már pedig ennek nem lett volna semmi értelme... Ha valaki azért hazudik terhességet, hogy visszaszerezzen valakit, az nem hazudik mindjárt vetélést is. (Csak majd miután már sikerült a visszaszerző hadművelet.)"

Köszönöm hogy ezt leirtad mert ezzel fogom megvilágitani az ellentmondást:
    Ha egy lány figyelemfelkeltésböl azt mondja terhes ez szerinted is logikus,na de ha ez nem érdekli a fiut( márpedig egy fiu nem azért marad egy lánnyal mert hirtelen kiderül hogy terhes)akkor legyen az is logikus ha ezután szintén egy figyelemfelkeltéssel azt mondja elvetéltem!!!!