Tippek, trükkök a barátnő lelkivilágához, kapcsolatunk fenttartásához.
-
donpedro #1609 Te ott vagy tévedésben, hogy azért, mert furcsának találsz egy esetleg véletlen egybeesést, mindjárt a hazugság szóval dobálózol. Miért ne lehetne valaki pont a szakítás idején terhes? Ez csak abban az esetben zárható ki, ha annyira megromlik a viszony, hogy nincs testi kapcsolat, de ezt nyilván nem itt a fórumon fogjuk megbeszélni.
Ráadásul, ahogy korábban írtam, attól, hogy furcsának találok valamit, még nem jelenthetem ki, hogy az illető hazudik. Kételkedni persze lehet, de mire jó az? Miért kezdjem el boncolgatni a magánéletét valakinek, akit nem is ismerek? Inkább vígasztalom, segítek neki, mert erre van szüksége, és mert ezért jött ide.
Tehát a lényeg, hogy én nem egyetértek vele, vagy igazat adok neki, és nem is kételkedek, illetve nem tartom őt hazugnak. Egyszerűen nem kezdem el vizsgálni mindannak az igazságtartalmát, amit ő leírt ide, mert nem tartozik rám!!!
Utolsó mondatod is ide kapcsolódik. Ha valaki igazat ad a lánynak, ítél. Ha nem hisz neki, akkor is ítél. És ehhez a világon semmi joga nincs. Tehát akárki ítélkezik, mindenképpen hibát követ el. Te vádolsz, te ezzel követed el a hibát.
Engem kívülállóként csak az érdekel, hogy ha valaki szomorú, és bánatában vígasztalásra szorul, akkor tudok-e, akarok-e neki segíteni, vagy sem. Ez teljesen független attól, hogy az illető lány, vagy sem.
"De te nem tartod furcsának hogy pont szakitáskor derül ki hogy terhes?Nem furcsa hogy pont akkor?Arrol nem is beszélve hogy annyira nem lehettek már boldogok ha szakitásra kerül a sor!!!Ez nem ugy megy hogy puff felkelek és ma már nem szeretlek,ez hosszabb idöt ölel fel..."
Egy szakítás nem ok arra, hogy tiszteletlenné válj valakivel, aki szeretett, és boldoggá tett. Ráadásul ebben az esetben csak azt tudjuk biztosan, hogy a fiú szakított a lánnyal, aki még mindig szereti, ráadásul közben a srác már össze is költözött az új barátnőjével. Innentől kezdve elég lényegtelen, hogy volt-e terhesség, vagy sem.
De ha már logika. Egy lány szereti a barátját, aki szakít vele, erre a lány kitalálja, hogy terhes, hátha visszajön hozzá a fiú. Ez eddig logikus. Ám jelen esetben a lány azt is "kitalálta", hogy elvetélt, már pedig ennek nem lett volna semmi értelme... Ha valaki azért hazudik terhességet, hogy visszaszerezzen valakit, az nem hazudik mindjárt vetélést is. (Csak majd miután már sikerült a visszaszerző hadművelet.)
Mondj egy jó okot, hogy miért hazudná valaki azt, hogy terhes voltam, de elvetéltem... Mert ennek a világon semmi értelme.