Tippek, trükkök a barátnő lelkivilágához, kapcsolatunk fenttartásához.
  • donpedro
    Ne haragudj, de milyen érvekről beszélsz? Te megvádoltál valakit azzal, hogy hazudik, és emellett próbálsz érveket kreálni, mert bizonyítékod nincs rá, az tuti. Ne kőkemény érveket írj, hanem kőkemény bizonyítékokat. Kapd rajta, hogy éppen hazudik.

Erre nyilván azt mondhatod, hogy ez már nem a te dolgod lenne, miért kellene neked bizonyítékokat hozni, hogy bizonyítsd, a lány hazudik. Ő meg erre nyugodt szívvel válaszolhatná, hogy miért kellene neki bizonyítékokat hozni azért, hogy igazolja, igazat mondott egy olyan esetben, amihez valamivel több köze van, mint neked.

Érvelni próbálsz egy olyan esetben, amiről nem tudsz szinte semmit, csak az egyik fél beszámolóját, de te még azt is kétségbe vonod, és órákig lovagolsz rajta, csak azért, hogy a végén igazad legyen. Ez piszkosul önző hozzáállás. Ráadásul általánosítasz, ami eleve nem szép dolog. ("A lányok mindig akkor terhesek amikor szakitásra kerül a sor." - ez egy oltári nagy marhaság.) Vannak ilyen lányok, kb. az összes nő 1%-a, és te általánosítani mersz, ráadásul ezt nevezed kőkemény érvnek.

Én kb. 4-5 szakításon vagyok túl (felnőtt) életem során, amikor én vettem a kalapom, és furcsa módon egyik lány sem lett terhes utána. Ráadásul, az ilyen lányok azért hazudnak, hogy visszaszerezzék a pasit, itt meg pont nem erről van szó.

Másik érved, a zárójelentéssel kapcsolatos, amit szerinted be kellett volna mutatni. Könyörgöm, nem az óvodában vagyunk, hogy nekem otthon van tűzoltóautóm, bibííí, nem hiszem el, mutasd meg, vagy ha nem, akkkor hazudsz, bibííí...

Minek mutatná meg? Hogy ő győzzön, vagy mégis mi a fenének? És milyen alapon veszi egyáltalán bárki a bátorságot, hogy kételkedjen? Ha a srácban van emberi érzés, akkor annyit mond, hogy sajnálom, hogy így alakult, de már nem szeretlek, szeretném újrakezdeni az életemet nélküled, rossz volt az időzítés, elismerem, de mindkettőnknek az a legjobb, ha továbblépünk, te jobbra, én balra stb, stb. Ha erre a lány raplizni kezd, azzal magát minősíti. Ehelyett a srác kezdte azzal, hogy: Hazudsz, átkozott némber!!

Csodálkozom, hogy néhányan itt ezt tartják üdvözítő megoldásnak.