Tippek, trükkök a barátnő lelkivilágához, kapcsolatunk fenttartásához.
  • K.András
    "az elején még ott a szerintem utánna meg már egyértelműen azzal vádolod, hogy hazudott"
    1.Ha azt irom szerintem hazudott az egyértelmü vádolás ergo vagy nem tudsz olvasni vagy értelmezni nem tudsz.
    2."Ilyen hülye tanácsot, pont ezt nem szabad csinálnia sztem"

Hát ha valoban azt szeretné hogy a volt barátja ugy emlékezzen rá mint egy hazug nöre akkor nem kell megmondani.
    Nálatok lehet nem volt szokás bocsánatot kérni egy "lebukott" hazugságért...Most arrol ne nyissunk vitát hogy nem kell hazudni,ugyanis minden ember belekerülhet olyan helyzetbe amikor hazudik,aki azt mondja nem az festi magát.
    Másik része pedig az ,attol hogy itt olvasol és nem látod az ellentmondásokat attol azok még vannak,tessék:
    "Az a rossz,hogy pont engem gyanúsítanak hazudozással. Amikor ez az egyik emberi (rossz) tulajdonság, amiket leginkább elítélek..."
    Ha ezt itéli el a legjobban akkor nem hagyja magát hazugnak nevezni, föleg ha van bizonyiték a kezébe,nem mondja azt hogfy azért nem mutatom meg neki mert nem érdemli meg!!!Ez nem ajándék hogy nem érdemli meg!!!Szerintem neked még életedben nem volt barátnöd, ugyanis egy nönek mindig az az elsö hogy mindent az orrod alá dörgöl,föleg ha igaza van!!!