Tippek, trükkök a barátnő lelkivilágához, kapcsolatunk fenttartásához.
  • K.András
    "Az a rossz,hogy pont engem gyanúsítanak hazudozással. Amikor ez az egyik emberi (rossz) tulajdonság, amiket leginkább elítélek...
    Azért mert nem mutattam meg neki a teszt eredményét? Meg a kórházi zárójelentést? Akkor én már nem is mondok igazat? NEm érdemli meg, hogy lássa! Tudjátok mit reagált, amikor megírtam neki, hogy elvetéltem? SEMMIT!!! Még azt sem mondta, hogy sajnálom..."
    Nem akarlak megbántani de sok a véletlen:
    1.A lányok mindig akkor terhesek amikor szakitásra kerül a sor.
    2.Ha nem mutatod meg neki a zárojelentést azzal alátamasztod hogy hazudsz,ráadásul annál gyengébb érv hogy nem érdemli meg nincsen!
    3.Mivel a legjobban azt utálod ha hazugnak néznek, igy a leglogikusabb lépés nem lehet más egy lány részéröl hogy bebizonyitsa igazát,márcsak azért is mert senki nem szeretné hazugságban elengedni a másikat,ergo ha igaz akkor megmutatod neki a papirt és elengeded,ha valoban nem hazudtál volna képtelen lennél ugy elengedni hogy abban hitben legyen hogy te hazudtál, föleg ha be tudnád bizonyitani.
    Összegezve:szerintem te nem voltál terhes,minden jel arra utal hogy hazudtál,és sajnos ezzel csak rontottál a saját helyzeteden.Amit tudok neked mondani az az :
    Állj elé mond meg neki hogy sorry elvesztettem a fejem,nagyon szeretlek és elviselhetetlen számomra hogy szakitottunk, ezért bármire képes lettem volna hogy visszaszerezzelek.Aztán pedig szépen enged el,abbol amit leirtál egyértelmüen vágja hogy hazudtál, de ha ez igy marad azzal csak felörlöd magad teljesen,tudni fogod mindig hogy hazudtál és azt is hogy ö ezt tudja.Ha netán nem hazudtál amit a leirtakbol nehezen hiszek,akkor mutasd meg neki a papirt és aztán engedd el.