Tippek, trükkök a barátnő lelkivilágához, kapcsolatunk fenttartásához.
-
Ilyen helyzetekre szerintem nem igazán érdemes tanácsot kérni. Azt úgysem tudják kívülállók megítélni, hogy az adott ember hogy fog reagálni valamire. Ahhoz benne kell lenni a szituációban, hogy azt tudhassuk - éppen ezért értelmetlen tanácsot kérni, hiszen csak olyan ember tud adni, aki átéli az adott helyzetet, olyan meg csak egy van... :-)
Persze tudom, hogy a fórumnak ez a funkciója inkább a "nem nyomja a szívemet tovább, ha valakinek elmondom" funkciót látja el, ami egyébként egy jó dolog. Csak nem szabad túl komolyan venni azt, hogy "na ezt most így csinálom, mert azt mondták a fórumon" - persze azt sem hiszem, hogy bárki is így gondolja... :-)
Többször említettétek itt a topicban azt a szomorú trendet, hogy alig-alig találni értelmes embereket, akikre érdemes lenne odafigyelni. Ezt én is észrevettem életem 20 (lassan 21) eltelt éve alatt... Régebben kerestem rá a választ, hogy ez miért van, manapság már nem érdekel. Keresni kell az olyan embereket, akikkel érdemes törődni...
Kicsit talán kuszán hangozhatott ez a szónoklat most, de nem baj, fél 2 elmúlt, úgyhogy remélem, elmegy. És még az is lehet, hogy értelme is volt egy kevés :-)