Tippek, trükkök a barátnő lelkivilágához, kapcsolatunk fenttartásához.
-
manóka #1545 Sziasztok!
Kaptam jót is, rosszat is.
Martin nagyon okosan írja a véleményét és sérelmezi, ha vki félreérti... Ha Martin visszaolvasta volna az általam leírtakat, talán nem lett volna ilyen nyers...
Soha nem írtam, hogy csak a párom tehet a dologról, sőt leginkább magamat hibáztattam, magamban kerestem a hibát. Őszintén leírtam, hogy a telefonba nézegetés nem volt szép dolog tőlem, de ha akkor nem teszem meg, ma is úgy élek, hogy a párom vmilyen szinten azért őrzi az emlékemet... tehát hazugságban.
A kisbabám létezéséről én is csak két hete tudok/tudtam. Miért nem mondtam meg neki? Mert nem akartam, hogy a baba miatt maradjon velem...
Őszintén megírtam, hogy odamentem cirkuszt csinálni a lakásra. A cirkusz szóban azt hiszem minden benne van. Bizony, földhöz vágtam egy csomó mindent, és mondtam azt is, hogy nem tudok így élni, hogy az az ember, akit a világon mindenkinél jobban szeretek, ennyire semmibe vesz, ennyire nem jelent neki semmit az együtt eltöltött időszak.
Martin nagyon felvilágosult, de nem ő az ex. A szavaiból viszont kitűnik, hogy privátozott vele.
Az őrületbe kergettem néhány nap alatt??? Na ne röhögtessük már egymást! Amíg én egyedül voltam/vagyok, döntést kellett hoznom egy abortuszról, aztán elvetéltem (ezt persze MArtin nem értheti, mert nem nő), ő vígan pezsgőzött P.M-mel, ráadásul azt a pezsgőt itták, ami a kedvencem, és mindig azt vettük, ha vmit ünnepeltünk.
Jó lenne, ha nem Martinon keresztül üzengetnél!