Tippek, trükkök a barátnő lelkivilágához, kapcsolatunk fenttartásához.
  • Wolwerine

Akkor ne tervezz... Ha úgy indulsz valaminek, hogy úgysem fog menni, akkor az nem is fog. Ha pedig remények nincsenek, akkor mi van? Ne értsd félre, ez a vonat már elment. De valaki vár Rád...

Estig dönthetsz... Barátság (és semmi más), vagy pedig egyáltalán semmi. Nekem hasonló esetben hellyel-közzel bejött a barátság. Azóta sokkal szorosabb barátok vagyunk (nem félreérteni). De ehhez az kell, hogy olyannak lásd, amilyen... És úgy kezeld, mint egy barátot. Nem ráhagyni a dolgokat, nem hitegetni magad, mert nagyon el tud szaladni vele a ló. Nálam is szakítópróba volt szakítópróba hátán (nagyon kemény dolgokat mondtam neki, de igazam volt).

Indulj ki abból, hogy amit érzel, az nem elítélendő dolog (csak egy lehetőség, amivel nem él). Szerintem mond meg neki, elfogadod hogy nem jöttök össze, de szeretnéd ha barátok maradnátok (ha még ezt akarod). Utána egyenesen kérdezd meg, ő mit szeretne tőled. Ha veled akar lenni (mint barát), akkor vállalja is, amivel ez jár. A társasága nem ajándék, amit időnként odadob... Ha erre nem hajlandó, akkor nincs mese, felejtsd el a csajszit.