Tippek, trükkök a barátnő lelkivilágához, kapcsolatunk fenttartásához.
  • fhsasa
    Üdv

Elég régen írtam ide (#13918).

Szerencsére azóta minden megoldódott. Igaz még mindig gondolnak rólunk olyanokat, hogy járunk, de nem foglalkozunk vele. A nagyon jó baráti kapcsolat megmaradt, sőt, talán még erősebb is lett.
    Furcsa a dolog, mert nem tudom mit érzek én de azt sem, hogy ő mit érez. Én lehet (nem vagyok benne biztos), hogy kicsit jobban szeretem mint kéne, de néha ő is mond ilyeneket, de van amikor meg pont az ellenkezőjét mondja/csinálja. Elég zavaros. Suli után haza szoktam kísérgetni, vagyis nem haza csak a buszmegállóba mivel vidéki, aztán ott megvárom vele a buszt. Rend szerint átöleljük egymást, mint ha járnánk, kézenfogás is megvan, meg mondogatjuk, hogy "ígyszeretlekúgyszeretlek". Olyanokat is mond pl., hogy "soha nem akarlak elengedni" meg ilyen félreérthető dolgokat :)
    Egyszer lementem hozzá vidékre, 2 hete szombaton azt hiszem, ott voltam náluk egész délután. Filmet néztünk, dumáltunk, de nem történt semmi, még 1 szájrapuszi sem... aztán mikor kísért ki a buszhoz mondta, hogy "olyan jó lenne ha itt maradhatnál.."

Most ez nem tudom minek írtam le, talán, hogy legyen vmi téma :D Én valahogy úgy érzem, hogy tudat alatt több van köztünk mint barátság... csak nem merem felhozni neki a dolgot, mert ha meg mégsem akkor nem tudnék a szemébe nézni, és ő sem az enyémbe, és vége a barátságnak...

Na byebye :D