Tippek, trükkök a barátnő lelkivilágához, kapcsolatunk fenttartásához.
-
Sziasztok!
Ma hajnali 4:51-kor arra ébredtem, hogy sms-em érkezett. Telefonomra pillantva láttam, hogy 2 üzenetem van, csak az elsőre nem ébredtem fel, az 4:08-kor jött. Csak hogy tudjátok. :D
A lényeg, hogy a barátnőm sms-ben szakított velem. Augusztus eleje óta voltunk együtt. Az első 2 hónap szinte hibátlan volt, annyi gond volt, hogy kísértette még a múltja. A volt barátja (a mai napig) egyszerűen képtelen tőle végérvényesen elszakadni. Ez őt is idegesíti, de nem tudja lerázni a srácot, én is beláttam, hogy a srácnak orvos kéne...
Szóval nagyon jól megvoltunk, de egyszercsak azon vettük észre magunkat, hogy egyre többet vitázunk, és nem vagyunk képesek közös nevezőre jutni dolgokban. Sajnos ezek viszont annyira alapvető életfelfogás-beli különbségek voltak, hogy ezek felett nem tudott egyikünk sem elsiklani, annak ellenére, hogy imádtuk egymást.
Szóval szaporodtak a viták, és emiatt a gondok a kapcsolatban. Én kitartó, és optimista ember vagyok, ráadásul meg is szerettem őt (sajnos), és mindig azon fáradoztam, hogy jobbá tegyem a viszonyunkat, de a lány részéről sajnos csak negativitást, állandó megbántásokat, vagy flegmáskodást kaptam cserébe.
Egyre szélsőségesebb lett a kapcsolat. Ha jó volt, akkor nagyon jó volt, ha rossz, akkor nagyon rossz. Egyre rosszabb.
Az utóbbi napokban felgyorsultak a történések, és némi drámázás után a gonosz közöny lett úrrá páromon. Ennek eredménye lett a 2 hajnali sms, amikben annyit írt le, hogy már nem szeret annyira, mint kéne, ezért vége.
Az én lelkiismeretem nyugodt. Én mindent megtettem, hogy együtt maradjunk, hogy jobbá tegyem a dolgokat. Már sajnálom, hogy kitárulkoztam előtte, ugyanis teljesen hasztalan volt az egész. Amint totálisan nyílvánvalóvá váltak érzelmeim számára, már nem kellettem neki. Addig volt jó, amíg kicsit elérhetetlen voltam. 1. komolyabb kapcsolatom lévén rengeteget kell még tanulnom, ez az eset is sokmindenben segít majd a későbbiekben, ebben biztos vagyok.
Ami előtt még értetlenül állok, az az a gyávaság, vagy a gerinctelenség (esetleg mindkettő), hogy sms-ben szakít Velem. Erről nemrég még a hugának papolt, aki hasonlóan akart eljárni kapcsolatában. Leugatta, hogy hogy lehet ennyire szemét, ő semmi esetre sem tenne ilyet.
Hát mégis megtette.
Szerencsém viszont, hogy összeszedtem magam lelkileg a felém mutatott közöny hatására, amit fentebb írtam, és már nem nagyon tud kiborítani ez az egész.
Viszont idegesít, hogy emiatt felébresztett hajnalban! :D