Tippek, trükkök a barátnő lelkivilágához, kapcsolatunk fenttartásához.
  • SinClaiR
    Off
    Elismerem, hogy jobban fel vagy készülve az általad kedvelt zenei előadókból, mint én. Nekem a saját izlésemnek megfelelő zenét játszó művészekről fele annyi háttérinfóm sincs, mint amit itt Oldfieldről elmondtál:), de azért mert régebben karácsonyra kaptam ezt a válogatás gyüjteményt, még nem kell arra gondolni, hogy csak 1 számát hallottam. Persze ez kb 2-3 mű re tehető, nem többre, de szerintem nem kell egy előadó teljes munkásságát végighallgatnom ahhoz, hogy eldöntsem szeretném e hallani további műveit.
    Ez persze mint írtad, nem jelenti azt, hogy nem csinált olyan zenét, ami esetleg tetszene. Biztosan csinált, etéren sokmindenre kapható vagyok, de annyira nem vagyok zenebolond.
    Gitárszoló, fagy, kesztyű: Nekem a gitár, mint hangszer, mint hanghullámot keltő eszköz idegen.. elképzelni mint egy dal gerincét nem tudom, mert ÉN nem kultiválom:) Halk aláfestő szólamként igen, elvegyülve a tömegben de mégis erőteljes ráhatással és torzítással nagyban hozzájárulhat a teljes összképhez. Példát ne kérdezz, az ilyeneket általában csak hallom valahol, de a címét sosem tudom meg.:(
    Shaped Sign: Írtál egyet hogy szerinted, én is hogy szerintem.. :)
    Pink Floyd: Nem
    Nickelson, Astral Project, Mara, CJ Bollard, sorolhatnám.
    De ne gyere azzal, mint általában az emberek, hogy nah, ezeken kívül semmi mást nem is hallgatok... Azt hiszem ha alapjaiban nem is, de eltérő az izlésvilágunk, vagy ficamja van az enyémnek:) De az enyém..
    #10754-10755
    Kösz hogy védelmedbe vettél, én sem tartom magam annak, az reállítás viszont igaz. Tartom is hozzá magam:)