Tippek, trükkök a barátnő lelkivilágához, kapcsolatunk fenttartásához.
-
ZsirosKenyer #10472 Ezt én is tudom. De vele nem úgy "nem működtek a dolgok" ahogy mással. Szóval amíg vérig nem sértettem gyönyörűen megvoltunk, és most a végtelen makacssága és haragja miatt lett vége. Szóval ez ne mcsak ilyen "meguntuk egymást" dolog. Ez a kapcsolat igenis működőképes.
Amúgy kösz mindenkinek a tippeket de végülis én már lezártam vmennyire vele. Szóval mindent meg fogok tenni hogy találjak vkit akibe újra szerelemes lehetek, de addig csak ő kell.. Már megnyugodtam és ne úgyk épzeljétek el a dolgot hogy én most mindennap irok neki 200 sms-t.. Sőt én nem keresem soha, ő az aki szól hozzám mindig msn-en is, én csak hagyom hogy a sors irányítsa a dolgokat. ÉS talán már sosem tudnék benne úgy bízni mint régen. Énis jól tudom hogy nincs jövőnk, de azért titokban reménykedem. Ha mégegyszer úgy hozná a sors hogy összejönnénk, már nem várnék semmit.. Csak egy átlagos kapcsolatnak kezelném a dolgot.. És ki tudja.. Talán egy életre fog szólni, persze nagyobb az esély rá hogy ismét vége lesz hamar..
A lényeg hogy nem vagyok annyira elszánt mint amilyennek tűnök, én csak leírom a gondolataimat..