Tippek, trükkök a barátnő lelkivilágához, kapcsolatunk fenttartásához.
-
akos #10468 Szerintem amíg a régit szereted, ne nagyon keress mást. Ez elég szemét dolog azzal szemben, akit "helyette" keresel. Pótléknak. Előbb zárd le a régit.
Egyedül lenni...? Szerintem yo az. Ha le tudod kötni magad. Találj ki értelmes elfoglaltságokat. Általános hibának vélem azt a jelenséget, hogy az emberek zöme úgy gondolja, egyedül nem lehet teljes életet élni. Csonkának érzik magukat, csonkának a mindennapjaikat, ha nincs mellettük valaki. Pedig ez nem így van. Sőt! Aki csak egy párkapcsolatban tud boldog lenni, egymagában viszont nem, az sokkal inkább kiszolgáltatottá teszi őt a párjával szemben, mint amennyire ez egészséges lenne. Egy ilyen kapcsolat sokkal inkább függőségi viszony, semmint egyenlő rangú felek kapcsolata.
Nem akarlak riogatni Zsíros, de én kisebb nagyobb megszakításokkal közel egy éve vagyok már egyedül. (Igaz, előtte 7 éven keresztül szinte mindig volt mellettem valaki...) És leszámítva a menet közben ért apró pofáraeséseket, baromi yol érzem így magam. Sok olyan dolgot megengedhetek így magamnak, amit egy állandó partner mellett nem tehetnék meg. Ezeket a lehetőségeket használom most ki.