tapasztalatok kinek mennyivel es milyen
-
wbtist #398 Sziasztok.
Én április végén köttettem be az Inviteles ADSL-t. Telefonon érdeklődtem előtte, hogy mi, merre mennyi náluk. 13000bruttóért (ebből 3000 a telefon díja) kötötték akkor az 1024-est. Ezt választottam. Jött a szerződés amin viszont 512 szerepelt . Nosza telefon ügyfélszolgálatra, barátságos kis hölgynek elpanaszkodtam a problémát, majd megnyugtatott, hogy dontpánik, 1024-es lesz. Jöttek bekötni, minden szép, de a sávszélem 512... Véres szemmel újra telefon, egy másik de ugyancsak kedves hölgyemény megnyugtatott, hogy folyamatban van a sávszélesség emelés kb 2 hét és örülhetek. 3 hét múlva megint ügyfélszolgálat, ahol azt közölték: "Már befejezték az emelést a térségben", hívjam a Technikal Helpdesket. Hívtam. Megkérdezték nevem, címem, színemm, szagom, majd arra jutottunk, hogy a szerződésemben 512 van. Ekkor felemlegettem a telefonbeszélgetést a szerződésről. Kértek két percet. Vártam. Elnézést kértek és azt mondták (péntek), hogy hétfőre meg lesz emelve. Megköszöntem. Kb 10 perc múlva jött a telefon, hogy gép közelben vagyok-e, ha igen nézzem meg a sávszélt. Megnéztem és megemelték 1024-re.
Három nappal ezelőtt kaptam a soron következő befizetési csekket benne a szokásos reklámokkal. Megakadt a szemema "Tudta e, hogy Június elsejétől ismét megduplázzuk az ADSL elérések sávszélességét?" Nem tudtam. Megint telefon ügyfélszolgálatra és érdekklődtem, hogy valóban? Akkor azt mondták Augusztus végéig megtörténik az emelés (folyamatosan bővítik). Mázlim lehet, mert már aznap estére megemelték 2048-ra. Nekem fixen 209kbit/s el tölt le. gurubefree-neked hogyan 370??