Szal...
-
gondolom sokan ismerik ezt a nevet mar:)
Volt szerencsem a mult heten kapni vagy 5 konyvet amit o irt es aszontak rohadt jo a humor es story. Elkezdtem hat olvasni a Vesztegzar a Grand Hotelbe dehat nem voltam tulsagosan oda erte. Igazabol volt egy ket beszolas amin perceket rohogtem de kisse kodos volt a vege. Aztan aszonta hogy nah meg elolvasok egyet es ugyancsak krimire gondoltam de tevedtem. Ez amu a 14 karatos auto -vala es en eletemben ilyen szimpatikus szereploket es ilyen erdekes storyt nem lattam. Az teny hogy fetrengtem a rohogestol elejetol a vegeig. Gorcsev es Valek Ur eszmeletlen paros volt:) Sajna ugye mindek jonak vege szakad igy banatomban hogy vegig olvastam elkezdtem olvasni a Lathatattlan Legiot. Ez megint egy remek mu! Igaz ebbe nem rohogtem meg annyit bar mosojogtam mar de erdekesnek tunik. Eppen most olvastam el azt a reszt amikor kiderul milyen felszerelest szereztek a legionak es fetrengtem a rohogestol:) 40 DB teniszuto:)))
Arra kerem a kedves forumozokat hogy mondjak meg nekem melyik muve hasonlithato humorban a 14 karatos auto c. muvehez.