105
Szal...
  • Dzsini
    bármelyik Piszkos Fred-es könyv nagyon kellemes..

amúgy jelent meg 6 kötetben egy RJ összes művei (a színdarabok is meg a komolyabb írásai is) - szerintem megrendelhető erre-arra a neten :)
  • Sephi
    Igen a 14k auto az nagyon jo konyv volt tortenete eredeti volt es nem eltulzott es humora aztan volt. Nagyon kivancsi vagyok Vanek Ur Parizsban c. konyvre ami egyben folytatasa is gondolom de sajnos nem tudom hol kaphatnam meg :((

Akit tud help pls!!
  • Ramore
    Rejtő remek író volt, végre elneveztek róla egy utcát Pesten!
  • cSuwwi
    Nekem a legtöbb könyve, még a régi Albatrosz-os kiadásban van meg. (Tudjátok ez a citromsárga). Annak a hátulján ez áll:
    "A tizennégy karátos autó Rejtő Jenő ponyvaparódiái közül ez egyik legszellemesebb és legszórakoztatóbb. Aki végigkacagja, annak számára már élvezhetetlen lesz minden olcsó és szellemtelen ponyvaregény."

Nincs igaza? :)

Amúgy a Piszkos Fred, a kapitány alapmű, azt muszáj legalább 1x elovasni!

Egyébként én jelenleg Rejtő Jenő: A néma revolverek városát és Stepehen King: Cujo-ját olvasom felváltva, de Rejtő Jenő a nyerő :)))
  • Sephi
    JAaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaj!!!! Kell kell de az nincs meg bazzz!!! Imadom ezt a ket karaktert:)))

Buszon olvastam es rohogtem hatul meg elol ulok asse tudtak mijabajom:))))

• Ramore
    Naná!!!
  • Tikal #4
    Rejtő Jenő a legjobb!!!!
    Ajánlom hogy olvass el tőle minél több könvyvet, szerintem nagyon jo humora van...
  • Sephi
    Ne hulyeskedj!!!! Ez komoly!??! Es benne van Gorcsev???
  • Ramore
    A folytatása, a Vanek úr Párizsban!
  • Sephi
    gondolom sokan ismerik ezt a nevet mar:)
    Volt szerencsem a mult heten kapni vagy 5 konyvet amit o irt es aszontak rohadt jo a humor es story. Elkezdtem hat olvasni a Vesztegzar a Grand Hotelbe dehat nem voltam tulsagosan oda erte. Igazabol volt egy ket beszolas amin perceket rohogtem de kisse kodos volt a vege. Aztan aszonta hogy nah meg elolvasok egyet es ugyancsak krimire gondoltam de tevedtem. Ez amu a 14 karatos auto -vala es en eletemben ilyen szimpatikus szereploket es ilyen erdekes storyt nem lattam. Az teny hogy fetrengtem a rohogestol elejetol a vegeig. Gorcsev es Valek Ur eszmeletlen paros volt:) Sajna ugye mindek jonak vege szakad igy banatomban hogy vegig olvastam elkezdtem olvasni a Lathatattlan Legiot. Ez megint egy remek mu! Igaz ebbe nem rohogtem meg annyit bar mosojogtam mar de erdekesnek tunik. Eppen most olvastam el azt a reszt amikor kiderul milyen felszerelest szereztek a legionak es fetrengtem a rohogestol:) 40 DB teniszuto:)))

Arra kerem a kedves forumozokat hogy mondjak meg nekem melyik muve hasonlithato humorban a 14 karatos auto c. muvehez.