Digitális Videokamera
  • DJviolin
    ...és a mégsz*rabb Panákat pedig biztos Japánban pakolják össze. :) Vagy a még*szarabb JVC-ket, és a mégsz*rabb Canon-okat is igaz?

Nekem az Armageddon egyik vicces mondata jut eszembe erről, hogy:
    "Amcsi technika, Orosz technika egyre megy, mindkettő jönni Made in Taiwan. :) Ugye érted, hogy mire akarok célozni?

Hülyeség lenne egy nagyon jó kamerát megbélyegezni csak azért, mert egy hosszúlépéssel elmaradtabb országban pakolják össze. Csak halkan jegyzem meg, hogy a drága jó mi autóinkat, a Suzuki Swift-eket itthon pakolják össze, és ettől az ember elvérné, hogy mivel Magyar, valami minőségit kapjon. Ehelyett egyszer egy balesetnél nem nyílt ki a légzsák (OWNED).

Viszont a Győri Audi gyárban tényleg ugyanolyan minőségi autókat és motorokat gyártanak, mintha germán honban pakolnák össze.

Nekem az a véleményem, hogy a minőség nem a gyártás helyétől, hanem az adott cég gyártástechnológiájától függ. (Audi-Suzuki összehasonlítés). Az elektrónikai alkatrészeket ugyanolyan hightech futószalag gyártja Kínában is, mint Japánban, és szerintem az t*kmindegy, hogy most egy hatdiplomás, vagy egy elemit SEM végzett húzza be összeállításnál a csavart. Sőt, lehet hogy a kőagy elemis jobban berántja a csavart (Erős Pista = nagy izom elv). :)