kijekov#916
Nah egy kicsit kifejtem a gondolatmenetemet, ha lehet :)))
Szóval eléggé megdföbbentő, hogy az emberi tülkönülés hogy csal ki egyesekből 60 $-t plussz postaköltséget, amikor mondjuk remélem nem számít reklámnak, a pecsában dvd-n az mgs3 as cd borítóval meg mindennel együótt alku nélkül is 1500 Huf :))
És persze engem nagyon nem izgat hogy ez milyen verzió, hogy kevesebb benne a videobejátszás meg stb stb, a játékmenet a lényeg és maga az élmény, az meg nekem megér 1500-at:)
A másik hogy most tartok a vízes jelenetnél amikor halak meg aligátorok uszkálnak a vízben és ilyen elektromos kerítést kell meglőni a tulparton, nemtudom sztem ez a játék 20%-a szóval felénél se vagyok, viszont itt ennél a résznél mikor elered az eső, és átcsapom első személyű nézetbe és közbe áttekintem a tájat akkor enyhén ha nem is beszaggat de másabb a kinézete a játéknak, amit nem neveznék hibának csak nemtudom,.... mi erről a véleményetek?.)))
Végezetül leköteleznétek hogyha tudnátok valamit arról, persze ha tudtok, hogy az mgs4 hol fog játstzódni, mert címet már hallottam hogy milesz, de elsem tudom képzelni hol játszódhat.... de ha rajtam mulna akkor befigyelnék egy 100 emeletes felhőkarcolóban lévő terrorista támadást, és a folyosók, vagy liftaknákban való terrorista megközelíítést megjáccanám.)))
Amugy jó a fórum, meg királyok vagytok..
Sziasztok