1762
  • Sephi
    En azert nem irtam a #916-ra semmit mert a szerecsetlent ugy elkuldtem volna valahova hogy onnan meg a joueg sem hozzata volna vissza...

Es megigertem magamnak hogy tobbet nem leszek ideges a forum miatt de most sikerult.
  • Seth
    "És persze engem nagyon nem izgat hogy ez milyen verzió, hogy kevesebb benne a videobejátszás meg stb stb"

Ha akármi hiányozna belőle én tökön lőném magam...
  • Sephi
    Te jo eg. TE JO EG!!!!

• CrucifX
    MGS4-ről SEMMI, de SEMMI infomárció sincs, azt leszámítva, hogy tervbe van véve (s nagy eséllyel készül).
  • kijekov
    Nah egy kicsit kifejtem a gondolatmenetemet, ha lehet :)))
    Szóval eléggé megdföbbentő, hogy az emberi tülkönülés hogy csal ki egyesekből 60 $-t plussz postaköltséget, amikor mondjuk remélem nem számít reklámnak, a pecsában dvd-n az mgs3 as cd borítóval meg mindennel együótt alku nélkül is 1500 Huf :))
    És persze engem nagyon nem izgat hogy ez milyen verzió, hogy kevesebb benne a videobejátszás meg stb stb, a játékmenet a lényeg és maga az élmény, az meg nekem megér 1500-at:)
    A másik hogy most tartok a vízes jelenetnél amikor halak meg aligátorok uszkálnak a vízben és ilyen elektromos kerítést kell meglőni a tulparton, nemtudom sztem ez a játék 20%-a szóval felénél se vagyok, viszont itt ennél a résznél mikor elered az eső, és átcsapom első személyű nézetbe és közbe áttekintem a tájat akkor enyhén ha nem is beszaggat de másabb a kinézete a játéknak, amit nem neveznék hibának csak nemtudom,.... mi erről a véleményetek?.)))
    Végezetül leköteleznétek hogyha tudnátok valamit arról, persze ha tudtok, hogy az mgs4 hol fog játstzódni, mert címet már hallottam hogy milesz, de elsem tudom képzelni hol játszódhat.... de ha rajtam mulna akkor befigyelnék egy 100 emeletes felhőkarcolóban lévő terrorista támadást, és a folyosók, vagy liftaknákban való terrorista megközelíítést megjáccanám.)))
    Amugy jó a fórum, meg királyok vagytok..
    Sziasztok
  • kijekov
    sziasztok
  • mohus
    mielőtt mindenki elélvezne...
    szóval maxi életerő vagy kifogyhatatlan rpg nincs?:)
  • Sephi
    Absolute'!
  • CrucifX
    Ez a tipikus "MGS kipörgetése utáni döbbenet" szindróma - gyógyíthatatlan.
  • Sephi
    Meg azt is igen nekem aszem volt is. Habar nalam inkabb az volt hogy neztem a Tv-et es nem jott hogy elhigyem hogy ilyen lehet jatekba es aztan kaptam eszbe es leraktam a joy majd felszedtem a pofamat a foldrol.
  • Banyapapa
    Hmmm, az érdekes lenne.... :D
  • SaVaGe
    Orgazmust.
  • Sephi
    Valaszokat.
  • CrucifX
    Elégtételt.
  • mohus
    mit kap az ember ha végigtolja?
  • Sephi
    Egy nagyon hasznos dolog azoknak akik meg jaccak. A CQC technikat siman ugy is lehet alkalmazni hogy a pisztoj es kes cuccokal a kezokben odarohanunk egy orhoz es lefogjuk. Tehat nem kell odasettenkedni de lehetoleg ne is tul messzirol rohanyunk neki.

En ezt speciel csak a jatek felenel fogtam fol es nagyon megkonnyitette a dolgomat mert nem tudtam hogy neki is lehet rohanni :D

Azutan mar csak le kell utni es max egy altatot a pofajaba oszt jolvan :D
  • Sephi
  • testerlnx
    Banyek!! Köszi! Már értem :) Még egyszer kösz, a többiek mondhatták volna, szerintem egy ideig eltartott volna míg rájövök :D
  • Jinchuu
    :D
    A kör a fő gomb minden msg játékban, mint máshol az x. Úgyhogy miután start-ot nyomtál a menüben a körrel tudsz választani és utána az x-el tudsz kilépni onnan!
  • testerlnx
    Ez most komoly? Kombinációval megy csak tovább?
  • Sephi
    En is szivtam ezzel de meg lehet szokni :D
  • testerlnx
    Ne szivassatok mar :) Azt irta, hogy START-ot nyomjak... Kulonben is nyomtam Neki mindent,csak hajnal volt, megprobalom este ujra...
  • fanatifo
    :DDDDDDDDheheeh R2 R1 stb:)
  • Sephi
    Vagy a Haromszoget + R3 :DDD
  • fanatifo
    vagy a kockát vagy a kört-t:DDD
  • fanatifo
    Öcsém nelegyél már béna már bocs:DDDDDNem az x-et kll nyomni hanem a kockát x-el mindig visszaugrik:))
  • Sephi
    Jaj.... Probald meg X gombot... vagy valami ilyesmi.
  • testerlnx
    Nekem nem akar elindulni a game, bejon a fomenu (New Game, Load game...) es ha ramonyok X-el mondjuk a New Game-re (vagy barmelyikre), bejon egy screen ahol gyakorlatokat mutat be ket fazon (gondolom ez a loading splash screen), és kiírja, hogy nyomjam meg a start button-t, ha megnyomom vissza jutok a fomenube... Mi lehet a problema?
  • zozy
    Lesz még nem jelzet vissza, hogy megvette, de nem b..sz át remélhetőleg
  • Padló
    Hellóóóóóó!
    Teljesen rendben van minden! :) Eltelt a hétvége voltam itt-ott! :)
    Hát nálad? Hallottam lesz karira nekem kezemben MGS3!
  • zozy
    Hello-hello! Mi újság van?
  • Padló
    Na látod azt én is meg akarom szerezni és meg is fogom! Szerintem az az ár amit most a kockáért kérnek potom! Igaz a játék rá drága vagyis ugyanannyi mint PS-re! :) Én már most tűkön ülök! Jó neked (vagy rossz), hogy már végignyomtad én szép lassan fogom kiélvezni főleg hétvégenként!! :)) Egy könyvet sem szeretek gyorsan kiolvasni, de ha nem tudom letenni az persze más (és gyanítom az MGS3-al is így lessz!) :)) Az Európai változatban lesznek extrák is pl Bossharcok mint a SOL-ban meg Mozizás ilyenek!!! Azt is megveszem ám! :)
  • Sephi
    Cucc.

Azert kicsit idegesit hogy ily hamar vegig vittem. Apam a FFX ota nem jaccotam ennyit egy jatekkal... ugyertem folyamatosan :D

Nem baj most be akarom szerezni a MGS TTW -et GC-ra oszt jolesz :D
  • CrucifX
    No emberek, bár még korai, beindult a PAL verzió hazai előrendelése, egyelőre becsült árral:

Pre-order
  • CrucifX
    Új MG ACID videó, egyenesen a PSP mellé csapott UMD-ről!
  • CrucifX
    A Ghost Babel [GBA]-hoz hasonlóan alternatív történet/univerzum. Keverednek benne a két epizód legjobb elemei: a Cypherek, a katonák, a lokáció. Az alapsztoriról a linkre kattintva kaphatsz képet, látnivalókért pedig támadd be a bannerban lévő oldalt.
  • SaVaGe
    Google is your friend.
  • Sephi
    Most nezegettem rola infot es nekem eleg erdekesnek tunik maga a jatek menet :D
  • Sephi
    De mit lehet rola tudni? Ugyertem a story az lesz valami vagy melyik korban jaccodik?
  • Seth
    ennél hülyébb kifogást se hallottam még :)