• Sephi
    SPOILER

Nos en ugy oltem meg ... szal meg mielott elolvastam volna amit irtal kicsit korbe neztem es a papagaj a kis epulet sarkaban ult. Amiutan megoltem az oreg naon begurult :DDD De nem lettam a terkepen... de amiutan megoltem a papagajt azutan non-stop alarulta magat :D Mar celozni sem tudott rendesen igy a napcsilanos csellel megoltem egyszeruen!

Most a hegyekben vagyok... most talakoztam EVA-val... jaj anyam de jol nez ki a bige! Most volt az a jelenet (SPOILER VAZE) amikor Volgin megoli Granin-t :( En csak most fogtam fel hogy EVA a kicsaj akit Volgin kinoz. Nekem gyanus a kicsaj... tulsagosan el probaja szediteni Snake-et. Raikov meg tiszta Raiden szal nem lesz gond amikor alcazni kell magamat. Jelenleg abba a nagy fegyverkozpontba kell mennem mert most adta oda EVA a kulcsot.

Remek strategiat eszeltem ki. A hegyen amikor megyunk naon jol lenne ha meglenne nektek a Desert cucc mert 85% !!! -os camot kapunk! Igy befekutem egy helyre es a hulye oroket kilottem sniperrel majd megvartam amig a Caution lejar es a helikoptereken kivul senki sem figyelt :D

Kezd kifogyni sajnos a CURE keszletem es az eleg gaz...

Szerintem a legfaszabb szereplo az a The Boss... annyira van karaktere vaze annyira teccik az a no :D

Ocelot Ocelot.... enyem a szivit :D El nem tudom hinni hogy mennyi bajt fog meg okozni...

En naon de naon kivancsi leszek hogy mikepp lesz Snake klonozva meg ilyenek... hamarosan sor kerul erre is!