Metal Gear Solid 3: Snake Eater

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CrucifX
Sephi
Akkor jelenik meg de en addigra remelem mar vegig viszem 😄DDD

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

CrucifX
17

Petyus_
November 19.

\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com

Tyler Durden
Mikor is jelenik meg elvileg nov eleje am i right?

konzol powa: nds light /black/, Xbox360 /slim 500Gbyte HDD/ + Kinect + MS Wireless Racing Wheel Pc: Dell E6510 + U2410 Bringa: Specialized Stumpjumper FSR

Sephi
"Metal_Gear_Solid_3_Sneak_Eater_PS2DVD-GAMEOVER"

Remek vicc.... bar mostanaba kell jojjon... jajajajajajajaja!

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Sephi
Bake!!!!!

Kaplan
KIRÁLY!!!!!!!!!!!!!!!

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

CrucifX
Sephi

UNREG
Metal Gear Solid 3 Release Date

One of the biggest games of this holiday season, Metal Gear Solid 3: Snake Eater, has finally gotten a release date. Konami has announced that the game will be in stores November 16th in the United States. Japanese Gamers will have to wait a bit longer for the title, but not too long, as the game will hit stores on December 16th there.

Sephi
Max ha nem birom kivarni mig megkapom akkor letoltom... szerintem tuti meg fogjak oldani a warezesek ket DVD-en.

CrucifX
No ez jó kérdés, a jelek szerint egy, sanszos a dupla réteg.

Sephi
Meg egy kerdes! Egy DVD lesz vagy ketto?

Sephi
Amen!

CrucifX
Ha nem, akkor is el lesz intézve a pihenõ 😉

Sephi
Dehat... akkor meg pont... szabin vagyok.... HURRRAAAA!!! 😊))))

Seth
"Snake Eater sneaks into the US on November 17, one month before Japanese release."

forr. Gamespot

PSN ID.: Beegabor

Ja, harmadrészt meg ugye elképzelhetõ, hogy én voltam csupán béna! 😊

PSN ID: Jinchuu Twitch: http://www.twitch.tv/zadovo

Tényleg rövid, de jóóóó! 😄
Amúgy én is megpróbáltam mögéjük lopózni, de nekem sem sikerült. Mondjuk utána rájöttem, hogy miért is nem sikerült! 😊 Egyrészt ugye én frissen lehullott leveleken próbáltam meg utána eredni, ami kissé hangos! 😊 Másrészt meg ugye dzsungelben vagyunk és itt szvsz nem lehet annyira csöndben lopakodni, hogy esélyed legyen meglepni õket, hallgasd csak meg, még a leglassabb mozgásnál is símán lehet hallani a lépteidet! 😊

Afe
Király ez a TRIAl csak rövid. Egy kicsit nehez vagy csak en vok béna, de egyszerüen nem birtam az örök mögé lopozni.
Ezek még a légy fingot is meghalják 10m-en belül, így inkább a távcsQves puskuval vadásztam le mindet.
Áh, naon jo.

SaVaGe
Valószínûleg november 17-én.

It\'s not my fault you suck.

Sephi
Tessek? Akkor megis Novemberben jon ki a jatek USA verzaban!?

Hosszú idõ az! 😄 Mintha 1 év lenne! 😊

CrucifX
Már csak 1 hónap (na jó, legalább 7 hét szállítással), már csak 1 hónap...

Csak nem bírtam ki és végig kellett játszanom a trial-t, de szerencsére nem mutat meg nagyon semmit a történetbõl.....vagyis semmi újatt, ami eddig a trailerekben ne lettek volna benne! 😄 Viszont az intro az elején vmi hihetetlen jó, fõleg így normális minõségben, de a game is isteni, alig várom!!! 😊

Sephi
Nem jon le onnan nekem...bar inakbb kivarom a fult 😊

CrucifX

Jó a game, bár én csak bele néztem és inkább nem próbálok meg eljutni a demo végére mert az tuti, hogy szivesen nyomnám tovább majd! 😄 Viszont amit láttam az alapján nagyon bejött a game! Grafika, zene, beszéd, történet! Zsír!! 😊

Sephi
Honnan lehet letolteni Martin???

Martin576
Vazzeg annyira szemeztem egy krokodillal, hogy belefulladtam a mocsárba...

Martin576
Rrrrrrrrrrrr... Van az már mindenhol... 😉)

Épp a második rádióbeszélgetésemben vagyok, ami cirka 20 perce megy. Hozzá sem nyúlok, csak nézem, ahogy beszélnek, beszélnek, beszélnek...

Na, most történt valami, Snake pisztolyt rántott...!

UNREG
Játszható demó?? Hol, honnan??

Martin576
Na, a játszható demot próbáltátok már? Tetszik?

Sephi
Hihe 😊)))

Davidus
😄

V9ykn8_TZL0

UNREG
LOL!

Sephi
Az bisztos!

CSOCSO
nahja.. de csak 4 giganyit szedtel la.. aztan o meg kitesz masik 15 ot
Sephi
Ha'... ize 4.5 csomagolva majd 7.4 kicsomagolva majd ugyancsak 7.5 feltelepiteni ... kb ott vagy 😊

Sephi: 15? Nem "csak" 8.5GB??

Kaplan: thx!! 😊

\" örökké nem eshet.... \"

Kaplan
demeter kõ 4e forintért megkapható a cdgalaxisban
😄

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Sephi
en megszereztem.... potom 15 giga 😊))

Üdv!

Lehet, hogy lerágott csont de nem tudja valaki véletlenül megmondani, hogy honnan tudnék beszerezni egy Substance példányt PC-re? Életbevágó lenne!! 😊

Thx!

\" örökké nem eshet.... \"

Kaplan
mondjuk a japanese sneak eater song gagyibb mint az angol sokkal....

Kaplan
Szerinted ezeknek a számoknak nincs mgs feelingjük????
Halottad már végig a MGS2 theme songot ?
Ugyanez a pörgös,átütõs zene és k**aszott jó.
Érdemes meghallgatni 😉

Sephi
Humm... eztet hogyan kell letolteni?

CrucifX
Sephi: 450 mega, kicsomagolva 670 megás iso.
Itt a közvetlen link:

http://66.90.75.92/suprnova//torrents/2701/Metal_Gear_Solid_3_Trial_OPSM.torrent

CrucifX
A torrent melletti linken 22-es betûmérettel van ott, hogy dvd-re kell kiírni.

Sephi
Mekkora a cucc? Nemem is kene!