1762
  • Sephi
    Te en meg arrra nem jottem ra hogy van e olyan anyag amivel lehet novelni mint pe a RATION-nt.... de en ugy csinalom hogy a staminam full legyen es akkor lefektetem par percre es gyorsan visszano.

Igaz furcsamod amkor a hegyekben voltam beestem egy bunkerbe es ott volt harom RATIONdoboz de aszonta full vagyok belole... en megsem lelem :D

JA! Es ne egyetek olyan kajat amin egy legy van csak ha naon sukseges mert az mar rohadt. Igaz visszadja a STAMINAT de azutan surgosen kell olyan tabletta.
  • fanatifo
    hy!Most tudtam csak folytatni a játékot!
    Az életerőt hogyan kell felvinni?
  • Sephi
    SPOILER

Nos en ugy oltem meg ... szal meg mielott elolvastam volna amit irtal kicsit korbe neztem es a papagaj a kis epulet sarkaban ult. Amiutan megoltem az oreg naon begurult :DDD De nem lettam a terkepen... de amiutan megoltem a papagajt azutan non-stop alarulta magat :D Mar celozni sem tudott rendesen igy a napcsilanos csellel megoltem egyszeruen!

Most a hegyekben vagyok... most talakoztam EVA-val... jaj anyam de jol nez ki a bige! Most volt az a jelenet (SPOILER VAZE) amikor Volgin megoli Granin-t :( En csak most fogtam fel hogy EVA a kicsaj akit Volgin kinoz. Nekem gyanus a kicsaj... tulsagosan el probaja szediteni Snake-et. Raikov meg tiszta Raiden szal nem lesz gond amikor alcazni kell magamat. Jelenleg abba a nagy fegyverkozpontba kell mennem mert most adta oda EVA a kulcsot.

Remek strategiat eszeltem ki. A hegyen amikor megyunk naon jol lenne ha meglenne nektek a Desert cucc mert 85% !!! -os camot kapunk! Igy befekutem egy helyre es a hulye oroket kilottem sniperrel majd megvartam amig a Caution lejar es a helikoptereken kivul senki sem figyelt :D

Kezd kifogyni sajnos a CURE keszletem es az eleg gaz...

Szerintem a legfaszabb szereplo az a The Boss... annyira van karaktere vaze annyira teccik az a no :D

Ocelot Ocelot.... enyem a szivit :D El nem tudom hinni hogy mennyi bajt fog meg okozni...

En naon de naon kivancsi leszek hogy mikepp lesz Snake klonozva meg ilyenek... hamarosan sor kerul erre is!
  • Jinchuu
    SPOILER

Na én is a The End-nél járok! :D Nagyon zsír az öreg fószer, kommandózni kell rendesen hogy megtaláld! Először sikerült egyből kiszurnom a távcsövesét mivel megcsillant a kukker rajta, így megkerültem egy sziklát így nem voltam benne a látómezöjében és megpróbáltam onnan lelőni, de nem vettem egyből észre mivel öreg elég jól álcázza magát, utána azért a nap megint segített és sniper fegyóval bele is lőttem 1-2 adagot! :) Na gondoltam ez egyszerű lesz, de aztán elkezdett esni az eső és beborult, no napsütésben no megcsillanás, de szerencsére nem esett hosszú ideig! :) Utána ő talált meg hamarabb belém is lött, de ezután már mutatja a térkép, hogy hol van, melyik sniper ponton. Be is cserkésztem és megint telibekaptam, már csak fél élete volt. Egy tisztásról lőttem és utána nem mentem el hanem egy helyben maradtam gondoltam úgysem talál meg, erre éppen fps nézetben nézelődöm kezemben a kukkerral amikor hallok vmit, elrakom kukkert, erre nem ott ált mögöttem! :D Szépen le is lött, de csak elájultam, most meg bennt vagyok a börtönbe, úgyhogy szabadulhatok ki! :D
    Zsír ez a game, az öreg eddig a legjobb ellenség!!
  • SaVaGe

SPOILER

Easy-n vittem végig, de így sem volt egyszerű. A papagája mindig feltűnik valahol, használd a Sonar-t. Nem lehet összetéveszteni mással, mert jellegzetes színe és kinézete van. Általában elhullott fákon van; egyszerűen lelövöd, és kipurcan. A legegyszerűbb mód The End kivégzésére, ha a hőkukkerral megkeresed és közelről sokszor beleeresztesz a shotgunnal, majd, amikor elfut, követed a lábnyomait és folyamatosan lövöd közben. Így 10-15 perc alatt véget ér a harc, ami, ha sniper-t használsz, akár egy óráig, vagy tovább is eltarthat.
  • Sephi
    SPOILER

Piros X?? Nekem az nem jelenik meg... te milyn nehezsegi szinten tolod? Es a papagajat hogy lehet megolni?
  • SaVaGe

SPOILER

Több mód van rá.
    A Survival Viewer menüben, a térképen be lesznek jelölve azok a helyek, ahol gyakran megfordul. Ha épp ott tartózkodik, azt egy piros X jelzi. Előkapod a shotgun-t és közelről adagolod neki. Ha közel kerülsz hozzá, flashbang gránátot dob rád; ilyenkor kapd elő a hőkukkert és követni tudod a lábnyomait. Ha fel akarod idegesíteni, megkeresheted a papagáját és kinyírhatod; ekkor bepipul és többet fog támadni, vagyis óvatlanabb lesz. Ha pedig ugyanazon a területen vagy, mint ő, vagy elkezd beszélni, vagy az ő sniper szemszögén keresztül látod majd magad, és úgy nem nehéz megtaláni.
  • Sephi
    Hat eleg gyanus hogy rogton kb 10 perc a The Fear utan jon a The End...
  • Jinchuu
    Én még csak most végeztem a The Fear-rel, majd ma nyomom tovább! Megpróbálom nem hamar végigvinni, kiélvezem minden percét! :D
  • Sephi
    SPOILER!

En mar akkor lealtam hidba amikor EVA le akarta lonni Ocelot-ot es Snake leutotte a kezet :DDD Es EVa megszolal : "Lehet meg megbanod" mire Snake "Ahh nem hiszem" :DDDDDDDDDDDDDD

Te! Te megolted a The End-et???? En mar mindent kiprobaltam... hoszemuveg hang sonar... microfon es alig tudom elkapni... es tudod mit csinalt a geci??? Ultem a a bokorban es halgatoztam mire bekapcsolom a sonart es pont melletem jelez... te megfordultam es ott alt a puskaval a pofamba... aztan lerugott es elcipelt a zarkaba :((((

Hogy ojjem meg??!?!
  • CSOCSO
    meglesz brada!:)
  • Jinchuu
    Spoiler!

És ha Snake itt tudná, hogy mennyi bajt okoz még az ő klónjának ez az emberke ezekkel a metal gear-ekkel akkor nem hagyta volna csak úgy élve! :D
  • Sephi
    Lassan kene egy mail toled egy par .jpg -vel es akkor lassan lehetne egy max frisites :D
  • CSOCSO
    lassan kene egy max frissites:)
  • Sephi
    SPOILER

Ha tudtam! Tehat akkor nem is Solokov alkotta meg Metal Gear-t hanem Garnin. Mekkora jatek vaze :DDDDDDD

IMADOM!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • SaVaGe
    SPOILER

Ha a megfelelő pillanatban R1-et nyomsz, a polcon megláthatod a Ray egy miniatúráját. A tervrajzokon pedig a Rex szerepel.
  • Jinchuu
    Spoiler!

Az nem Metal Gear model hanem a ZoE2-ből az egyik robot, szvsz!
    Amúgy a metal geart akkor úgy tűnik ez a Garnin fogja megalkotni, hiszen pont az a baja, hogy a felső vezetés ennek a hülye Sokolov-nak a hülye tankját támogatja, nem pedig az ő találmányát!
  • Sephi
    After the release of Metal Gear Solid 2: Sons of Liberty (2001) (VG), Hideo Kojima said that he would not direct this game. He wanted a member of his team at Konami to replace him, but none of them wanted to, so he was forced to change his mind and direct after all.

In an interview, Harry Gregson-Williams jokingly said that he might return to compose this game's music "if it's set in the Amazon". At the time, Hideo Kojima actually was planning to set it in the jungle. Gregson-Williams was quite surprised when he learned of the setting.

The codename of the character "Major Tom" is a reference to the 1969 song "Space Oddity" by David Bowie, which is about an astronaut called Major Tom. In the game, Major Tom is even asked "Can you hear me, Major Tom?" This phrase is part of the song's lyrics.

The date of the "Virtuous Mission," August 24, 1964, was Hideo Kojima's first birthday. It was originally August 24, 1963 (his exact bith date), but was moved up a year because he wanted the November 22, 1963 assassination of President John F. Kennedy to factor into the story
  • Sephi
    Jelenleg a The Fear-nel kinlodom kicsit... majdnem megoltem de amutan mar 7-edszerre kellet ugyanazt a muveletet megcsinalni hogy szedjem ki a nyilakat a testembol kicsit ideges lettem es nem figyeltem oda... meg is haltam :D

SPOILER

Most akkor hogy tisza legyen. Akkor most nem is Solokov tervezte avagy talalta ki Metal Gear-t hanem Granin?! Mert amikor bementem akkor a MGS1-2 zeneje ment a radioban es egy kisseb MG model is ott volt a polcon...
  • Jinchuu
    Na igen, akkor talán ez a legnagyobb gond most! :D
  • Sephi
    Engem meg az is zavar hogy nem tudom rendes jaccani mert nincs idom :(
  • CrucifX
    Várhatóan márciusban - ajj, még legalább egy hét mire a posta méltóztatik a deli amerikából idecipelni :|
  • Banyapapa
    Az a Majmos játék milyen benne ? :D
  • Jinchuu
    Egyetértek! :D
    BTW gyerekek mikor jön ez ki pal verzióban? Mert szvsz ezt a gamet tuti megveszem, főleg ha Konami jó szokásához híven adna hozzá egy bonusz dvd-t az előző trailerekkel megpakolva meg ilyenek! :)
  • Jinchuu
    Szvsz ezek a "hibák" azért vannak benne, hogy minnél jobb legyen a játékmenet. Nekem pl. tetszik ez a ruha váltogatás és mint írtam elég sokat is használom, különösebben pedig nem érdekel, hogy hol is tartja azokat! Van neki és kész!
    A vizi ruha nagyon jól jön a mocsárban, de azzal is max. 40%-ot ad ami nem túl sok, kíváncsi vagyok azok akiknek nincs meg ez a ruha mennyit szenvednek ezen a részen! :D
    Amúgy igazad van, tényleg az év gameja, nagyon eltaláltak benne mindent, na és az a barlang, egyszerűen istenien néz ki, főleg miután megtaláltad a fáklyát, hihetetlen szép. De az is elég jó volt, hogy miután beleestél szart sem láttál lennt, de egy kis idő után valamivel jobb lett a helyzet, mintha alkalmazkodott volna Snake szeme!
  • Freeeee
    Ma hajnalban a vegere ertem. Nem is tudom van-e kifejezes amivel illetni lehet ezt a mestermuvet. Kojima Mester,es csapata olyan magasra emelte a jatekok rendezesenek szintjet,amit lehetetlen felulmulni. Szamomram az ev jateka,es a legjobb Metal Gear resz.
  • fanatifo
    Van benne valami amit mondasz a hibáról de szerintem ezlegyen a legnagyobb hibája ennek a játéknak ha minden játéknak csak ilyen hibái lennének akkor nem 2-3 kiemelkedő játék lenne egy évben!
    De ezen kívül abszolut minden reális ebben a játékban!
    Nembírom abbahagyni:)
  • Sephi
    Engem a jatekban talan az zavar hogy a ugyis mar eltulzott nem realis dolgokat agyon fokoztak. Az rendben van hogy egy jateknak van eleterod es ha felveszel egy cuccot gyogyulsz... de ha mar realizmust akartak akkor miert vittek az egekbe a megis nem realista dolgokat? Vegyuk peldaul a ruhazatot. Nem lehetett volna emgoldani hogy aszongyak feltalatak egy olyan ruhat ami gombnyomasra valtoztatja szinet? Mert kicsit baromsagnak nez ki hogy van jelengleg nekem 11 ruha es gyorsan atoltozom. Megis azokat a ruhakat hol tartja?

Meg a backpack is idegesit :D Amig rajottem hogy van vegig szevedtem fegyverek nelkul a palyakat. Aztan amikor vegre rajottem eloszedtem a fotnos dolgokat.

Nekem mar van vizi ruham meg meg valami sotet ruham. Maskom van mint banat. Megvan az a Zombie mask ami eredetileg az elso bamutatoban benne volt.

Osszesitve most harcomtal Revolver Ocelot-al es beestem a barlangban. Nekem ez lesz az ev jateka (igen a GTA:SA eset egy helyezest) mert eltekintve a fenteb leirt apro dologal szerintem ennel jobban nem is lehetett volna megcsinalni ezt a jatekot.
  • fanatifo
    Énis csatlakozni tudok az előző íráshoz eszméletlen grafia eszméletlen játékélmény ez a játék!
    musha igen volt eddig én nem találtam a 3ik részben gyakorlást!

mi az a snake vs monkey?
  • Jinchuu
    Az első mission szerintem pont erre van, ott nyugodtan begyakorolhatod!
    BTW most járok a mocsárban és én még ps2-n ilyen szép vízet nem láttam, nagyon gyönyörűen megcsinálták és amiket akciózni kell hát az félelmetes! :)
  • musha
    erről beszéltem, hogy az ami a special menüben van az csak videó. ahol GYAKOROLNI is lehet olyat nem találtam (pedig eddig mindkét részben volt).
  • Freeeee
    En megtalaltam,bar mar nem emlekszem hol. Nemely camo cucc jol el is van dugva,szoval nem erdemes rohanni,mert elmegy mellettuk az ember. Tudja valaki mire valok a zold bekak? Felvenni nem lehet,csak ha belelosz brekeg:)
  • Jinchuu
    Spoiler - aki nem akarja a felfedezés örömét elrontani az ne olvassa!

Bazz, van nyúl is! :) Kár, hogy nem tudtam megölni!
    Ez a barlang nagyon nem gyenge, iszonyat szépen néz ki, főleg ha már megvan a fáklya, remélem sikerül majd kijutnom és nem jutok az itteni "haverok" sorsára! :D
  • fanatifo
    jaja énis igyvagyok vele isteni a gem szinte hibát sem találtam benne eddig!Hideo Kojimanak játék oscar dijat:)))
  • Jinchuu
    Isten ez a game! :) Nagyon jól lehet benne bujkálni és gyilkolni, végre szépen el tudom kapni hátulról az egyéneket, utána meg elvágom a torkukat! :) Nagyon zsír!
  • Seth
    Mondjuk az kicsit durva hogy egy állatkert elfér a szütyődben...:)
  • fanatifo
    Énmég nem találtam meg ilyen ruhát sőt új ruhát sem:))
  • Jinchuu
    Ja a gyógyítás szerintem is nagyon faja lett! De tényleg az a legjobb, hogy a ruhád váltogatása itt már szinte kötelező, mert anélkül elég hamar elvérzel. Én elég gyakran váltogatom a camo cuccokat, néha csak azért, hogy futásnál 40-50%-os legyen, utána meg a fánál elbújásnál elő a fekete ruci, ami 95%-ot jelent, nem is vesznek észre stb. Nagyon sok lehetőség van, tényleg megtaláltátok a raindrop ruhát? Ami az esőben jelent előnyt?
  • fanatifo
    :))))Mind1 ízlések és pofonok nekem bejön!DE eddig olyan a játék amilyet vártam!Nagyon fain!
  • Sephi
    Engem az ongyogyitas kicsit idegesit. Egy cuccbol van egy csomo mig a masikbl mar elfaogyott... igaz azert egy bizonyos szazalekig megyugyulok de akkoris! :D