Engem a jatekban talan az zavar hogy a ugyis mar eltulzott nem realis dolgokat agyon fokoztak. Az rendben van hogy egy jateknak van eleterod es ha felveszel egy cuccot gyogyulsz... de ha mar realizmust akartak akkor miert vittek az egekbe a megis nem realista dolgokat? Vegyuk peldaul a ruhazatot. Nem lehetett volna emgoldani hogy aszongyak feltalatak egy olyan ruhat ami gombnyomasra valtoztatja szinet? Mert kicsit baromsagnak nez ki hogy van jelengleg nekem 11 ruha es gyorsan atoltozom. Megis azokat a ruhakat hol tartja?
Meg a backpack is idegesit :D Amig rajottem hogy van vegig szevedtem fegyverek nelkul a palyakat. Aztan amikor vegre rajottem eloszedtem a fotnos dolgokat.
Nekem mar van vizi ruham meg meg valami sotet ruham. Maskom van mint banat. Megvan az a Zombie mask ami eredetileg az elso bamutatoban benne volt.
Osszesitve most harcomtal Revolver Ocelot-al es beestem a barlangban. Nekem ez lesz az ev jateka (igen a GTA:SA eset egy helyezest) mert eltekintve a fenteb leirt apro dologal szerintem ennel jobban nem is lehetett volna megcsinalni ezt a jatekot.