Indiana Jones and the Emperor\'s Tomb
-
ricky #434 Egyetértek. Nekem az nem tetszik a játékban, hogy mindig mindent kijelez, hogy mit kell csinálni és nem kell szinte semmit gondolkodni. A Infernal Machine-ban még a végén is gondolkodni kellett, hogy melyik alkatrészt melyikkel kell megcserélni és hogy az ostort fel kell tölteni, csakhogy néhány példát írjak. Viszont az Infernal Machineban meg az nem tetszett, hogy túl sok volt a fegyver. Én egyik filmben sem emléxem hogy egy aknavetővel és 6 féle puskával szaladgélt volna. De viszont abban volt jeep, csónak, bányában az a nemtommi, ... . És valóban nem volt ilyen rövid, ahogy az imént írtad. Amennyit kellett rá várni többet is csinálhattak volna. Viszont a bunyókat jól megcsinálták. (pl ha egy szakadék szélén vagyok vagy egy erkélyen akkor le tudom dobni a csávót. De van egy-két hibája is: a terem másik végében áll az emberke és rámfogja a gépfegyvert. Lő egypárat , én lefexem, felekel és nem lő újra egy jó ideig. Mintha azt akarná, hogy meghalljon.) De azért jó ez a játék is. Meg a krokodilt sem lehet lelőni, mint az IM-ben. Ha le lehetett volna nem lett volna semmi érdekes.
Megyek megnézem miújság istanbulban, aztánmeg irány az ágy. Jóccakát mindenkinek!!!