Indiana Jones and the Emperor\'s Tomb
  • gergou
    Hat azert kell mindket mutatot a tizesre allitani, mert a merleg egyensulyban van, es kozepen egy tizes van, szamomra ez egyertelmu:))

Most, hogy szinte mar vegeztem a gammel leirom sajat szuveren velemenyemet, es az infernal machinnel is osszehasonlitom:

Anno nekem az egyik legkedvencebb jatekomma avanzsalt az Infernal machine, rendkivuli hangulataval, hosszusagaval, fejtoroivel...stb...
    Tehat elhihetitek, hogy talan kozulunk en vartam a legjobban az Emperor`s Tomb eljovetelet. Meg is erkezett, es a kezdeti benyomasok nagyon jok voltak. Tokeletes harcrendszer, latvanyos grafika/hangulat... miegymas. Most hogy szinte a vegere ertem: Azt kell mondjam , hogy a game igen rovid, a Pragai palya utan egyszeruen pofatlanul keves helyszin van. A sok oraval toltott jatekido is csak azert leldzik, mert allandoan elorol kell kezdeni az aktualleveltha meghalunk, es ez eleg surun elofordul( tobbek kozott amiatt, mert barmikor leeshetunk a szakadekokba, vagy egyszeruen csak elbenazzuk a harcot, es meghalunk...). Kb az istambuli_alya utan aztan vegleg tuldsulyba kerul a harc, es egyre inkabb monotonna valik( legalabbis szamomra). Az utolso elotti helyszinen pl vagy 40 percbe telt, mire a furos tank elotti futast tul tudtam elni, mert allitom az a level kimaradt a beta testelesbol, olyan hulyen kell egy ket resznel ostorozni..., de meg lehet csinalni, de akkor is foloslegesen felhuzza az ember agyat... A story meg sztem fenyevekre van az Ifernal machinehoz kepest, terjedelemben meg plane... Az elobb emlitett gameben a vegjatek is rendkivul sok logikai feladvannyal volt tele, es az 1 mp tol az utolsoig( a secret palyat is bele ertve) csodalatos volt. Sajna ezt itt a pragai palya utan mar nem ereztem, es csalodott is vagyok miatta, hogy igy osszecsaptak a game java reszet... Persze ez az en szuveren velemenyem, mindenki azt gondolhat amit akar, es senki kedvet nem akarom elvenni a gametol, mert jo jatek, de holt messze van az Infernal Machinehoz kepest.