Üdv minden akváriumosnak!
  • kisviku
    #294
    No, kedves barátaim.
    Beszéltem ma a Juwel magyarországi forgalmazójával, meg kell mondjam elég visszataszító női hang mondta ugyanazt, amit az egyik viszonteladó, hogy "ilyen kizárt dolog, hogy megtörténjen egy Juwel akváriummal"
    Hát akkor én leszek az első aki megmutatja nekik...
    A lényeg,megígérte hogy visszahív, azóta is hív...
    Holnap újra felveszem a kapcsolatot velük.Ma átnéztem, sem repedés, sem karcolás, sem semmi nyom nincs rajta, egyszerűen levált az alja.Megpróbálta rám fogni, hogy én tettem tönkre, mikor megmondtam, hogy ha 3. éve állt ugyanazon a helyen, és ugyebár nem mozgat az ember egy teli akváriumot, ami mellesleg vagy 300 kiló, akkor hogy tehettem volna én??
    Tipikus, ha baj van, akkor már le vagy sza*va, ha venni akarsz, akkor meg öt percenként hívogat, hogy mikor hozhatja...Nem ez az első hely, ahol ezt tapasztalom.Kíváncsi lennék, ha én így bánnék a pácienseimmel, akkor mit szólnának...
    Már ajánlották, hogy ha sokat kekeckednek, menjek a fogyasztóvédelemmel oda.Én nem bántani akarom, sem okolni, hanem segítséget kértem tőlük.Már eleve az gyanuús, hogy nem azt mondta, hogy hozzájuk vigyem be, majd elintézik, hanem keres valakit/valakiket ,akik meg tudják csinálni.
    Persze ha 50 ezer lesz, akkor asszem felejtem.
    Ja, és még valami.Ugye, ha egy aksi kezd ereszteni, azt nem úgy csinálja, hogy EGYSZERRE elkezd orrán-száján ömleni, hanem kéne valami előzetes nyomának lenni.Kicsit csöpög, esetleg spriccel...párásodik vagy nedvesedik alatta, de nem EGYSZRRE KIFOLYIK!.Nem is értem.


    Az új aksi beüzemelve, úgy néz ki, nem sokat vesztettem, talán egy Botiát.De reggelre kiderül.