Narandil#4158
üdv!
igaz már rég játszottam vele, de mléxem egy elég jó pénzszerzési lehetőségre... bérelj fel minél több segédet melléd (max hármat)... indulj el a szigetről és keress ellenséges flottákat... ha támadásba lendülsz, akkor ne szét lődd a hajót hanem horgonyozd meg... ha elfoglaltad, akkor ültesd rá az egyik segéded és vidd vissza az elfoglalt hajót a kikötőbe eladni... ha jól csinálod nagyon gyorsan sok pénzt lehet felhalmozni... ha nem e hajók elfoglalása, akkor van egy vívási trükk, ami a legtöbbször hatásos... persze kivéva, ha körbevettek (nekem három ellenfél volt, aki ellen még sikeresen alkalmaztam)... na szal a trükk az, hogy beállsz védekezésbe és vársz míg az ellen üt egyet... ugye ezt te kivéded... erre azonnal válaszolsz egy csapással (egy-két mp-vel a csapás után)... ha minden igaz, akkor még nem képes az ellen beállni védekezni és neked sikerül megütni... ja és még egy trükk... ha leállsz vívni egy hajón, akkor míg a kép sötétről világosra vált, vagyis míg meglátod a harcteret, addig nyomd meg a pisztoly elsütés gombot... ha jól csinálod, akkor lösz egyet mielőtt az ellen feleszmélne és be tudsz állni védekezésbe és onnan már csak az előbb leírt trükköt kell alkalmazni...
u.i: ha már ismerted ezeket a trükköket, akkor bocs a kioktatásért...