• SacroSanctus
    Na most fejből nem tudom, hogy melyik, de van egy file, amiben be lehet állítani, hogy találkozhass-e Man'O'War-okkal a nyílt vizen (mármint ellenséges flottákban) vagy ne.
    Én személy szerint nem vesződtem a kereskedelemme, hanem mindig próbáltam tengeri csatákban ellenséges hajókat elfoglalni - mindig egyre jobbakat. Ami nem kellett azt eladtam (egy ilyennel több pénz jön be mint több órányi csempészéssel). Aztán így kb másfél-2 óra alatt szerez az ember egy battleship-et utána pedig kezdődhet az idegtépő kűzdelem egy Man'O'War elfoglalásáért, aminek ugye 950-1050 legénysége van, 100 ágyúja, meg 150000 hp-ja, szóval elég kemény dió, de ha sikerül, akkor utána már nincs, ami megállítsa az embert.

Ezalatt nincs is nagyon sok skillre szükséged, csak a csáklyázó skilleket kell maxra vinni, meg lehetőleg a közelharciakat, utána meg ha megvan a Man'O'War, néhányat rányomsz a viharhajózásra és akkor meg már annyi skilled lesz utána amennyit csak akarsz.
    Ez persze sima battleshippel is működik csak úgy kicsit lassabb meg gyakrabban kell javítnai mint a Man'O'War-t.