• bgabor
    Én egy ideig Galleonnan csempésztem,na az volt ám a valami! :-) Lévén hogy a Galleon az egyik leglassabb hajó a játékban,csempészakció után mindig rommá kellett lőni az üldözőket. A Corvette tényleg az egyik legjobb,bár nekem csak segítőhajóként volt Corvettem,én magam mindig a Battleshipemmel voltam. A Battleship tényleg egy böhöm állat,de maximum három sorozattal elintéz szinte minden hajót. 16 fontos Coulverine ágyúkkal csempészés után mind a három üldözőt lenyomom négány perc alatt. Amúgy nemcsak vadászatra vettem a battleshipet,ennek és a Galleonnak van a legnagyobb raktere (5000 egységnyi)ergo ezzel lehet a legtöbb csempészárút szállítani. :-) Ha telepakolod nagyértékű illegális árúkkal(mahagóni,ebony,cinnamon stb) akár 100.000 -et is kereshetsz egy úton. A Corvette gyönyörű hajó,de ha telepakolom lőszerrel,palánkal meg vitorlavászonnal,akkor gyorsan megtelik a 2000egységnyi raktere.
    Egyszer próbáltam flottát készíteni,vettem egy Corvettet,és rátettem a legjobb kapitányomat,de nem volt értelme,mindig csak vigyázni kellett rá. A 1 szem battleshippel nincs ilyen gond,csak a saját hajóm épségére kell figyelnem.

Joey:Hajózáskor/tengeri csatakor csak akkor érvényesülnek a felbérelt embereid képességei,ha berakod őket a csapatodba.Max három felbérelt embert lehet egyszerre betenni a csapatba.