Na, a kérdésed elég érdekesen van megfogalmazva vagy lehet csak én vagyok kevés hozzá, de nem nagyon értem. :)
Ha a Greenford ostromára gondolsz, az nagyon egyszerű. Lőjjél magadnak (vagy vegyél) egy battleshipet, legyen egy jó tüzéred, rakass rá 24-es ágyukat meg legyen javító képességed, hogy csata közben tudd javítani a hajót. Nem árt még 1 vagy 2 hajó mert akkor néha rájuk lő az erőd és nem rád.
Szóval kezdésnél ott állsz a fort mellett az övölben, szépen vitorla nélkül fordulj rá és lődd bombával. A battleshippel minden körben kinyírtam egy ágyúját és kb. 10x kell ezt megcsinálni utána mehetsz kardozni. Azért jó a másik két hajó, mert így talán nem mindig rád lő az erőd viszont egyszer megszívtam, mivel nekem jött az a barom és ő süllyesztett el a végén. Ha kinyírtad az erődöt partraszállás előtt azért még tankold át egy másik hajódról a battleshipre a legénységet fullra. (így több hp lesz a katonáidnak és több az esélyed bent)
Három helyszín van. Az első nem nehéz, a másodikál jó ha van egy 4 lövetűd azzal irtod őket amig a megmaradt 1 vagy 2 megmaradt katonádat levágják aztán aki még él azt lekardozod. Tuti tipp a 3. helyszínre: indulásnál kezdj el rohanni jobbra majd fel a lépcsőn. Ott állj meg a közepén és szépen egyesével kardozd le mind a 4-et...