• BaLeeX
    Én is ugyanitt tartok, remélem valaki megszán minket a válasszal.

Neked addig adok pár tippet: ez a vihar a történet része. Douwesenen először el kell menni a városba majd a kocsmában érdeklődni, a kocsmáros majd mondja, hogy éppen senki nem keres embert (ugye nincs semmi pénzünk és hajónk sem) hanem menj a szigeten a kalóz táborhoz (ahonnan jöttél a partotérés után ott van egy szobor, attól jobbra). Odamész és 3 lehetőséged van:
    - öreg kalózt megölöd és te leszel a kapitány, kapsz 300 emberrel egy 3. osztályú hajót amivel mehetsz ahova akarsz
    - felajánlod a kalóznak, hogy ha elvisz Oxbay-be de az út végén elveszik mindened és partra tesznek az oxbayi világítótoronynál de nincs hajód, az öreg a toronynál viszont ad egy abszolút gagyi halászhajót amin még ágyúhely sincs.
    - ha egyik ajánlatát sem fogadod el a kalóznak utána egyszerre jön valami régi ismerősöd aki megkér, hogy szerezz vissza neki valamit Isla de muellén és ad egy hajót ami nem túl nagy de nem emléxem pontosan milyen.

Én az elsőt választottam.

Na nekem is van egy kérdésem: méghozzá ezután ugye visszatérünk az oxbay-i világítótoronyhoz de a csaj még mindig nem ért ide. Hol találom?
    A magyarításban kicsit bugos a Kalandkönyv, mivel mostanában egy csomószor megjelenik, hogy bejegyzés a kalandkönybe és nem jelenik meg ott semmi új.
    De a magyarosítás még így is istencsászár, anélkül még sehol nem lennék.

Szóval valaki help!