Ne a végigjátszásd keresd, hanem töltsd le a magyarítást és JÁTSZ. Mi élvezet van abba ha leírás alapján végignyomod? Mellesleg nagyon lineáris a játék, mindent leírnak, hogy mit kell csinálnod általában még össze sem tudod keverni.
Nagyon jó a játék megerősítem. Tegnap álltam csak neki. Viszont kibaszottul meg is szopatott, mivel az Angol kormányzó amikor elrendelte, hogy fegyverezzem fel a hajómat és segítsek visszavenni Oxbay-t (előtte ugye a legénység a flottámmal visszajött redmondba, én a francia hajón menekültem) aztán ugye börtönbe csuktak és mikor kiengedtek volt 1 hajóm a 3 helyett... Méghozzá egy Xebec (vagy mi) a 2. helyen volt egy király gyors galleon na az faszán eltűnt most szereztem még egy Xebec-et de nem tudok új hajókat foglalni, mert vagy csapatostul járnak, vagy szétlőnek de álltalában elmenekülnek és nem érem utol őket a 10-es sebességemmel... Szóval itt kicsit elqrták a játékot, mert akkor legalább megkaphattuk volna a hajót amit elcsórtunk a franciáktól nem pedig koszos 10.000 aranyat nagy jutalom gyanánt amin még egy csónakot se nagyon lehet venni...
Ezzel tökölök már kb. 5 órája, hogy valami normálisabb hajót szerezzek.